USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У корпусі Волинської обласної лікарні запланували ремонт

3 Лютого 2024 09:08
У Волинській обласній клінічній лікарні запланували капітальний ремонт частини приміщень із метою встановлення медичного лінійного прискорювача в радіологічному корпусі.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги тривають до 4 лютого. Аукціон має розпочатися 5 лютого.

Очікувана вартість ремонту приміщень у радіологічному корпусі лікарні становить 8,433 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, роботи включатимуть улаштування перекриття, облаштування покрівлі, утеплення горища, облаштування технологічних ніш, улаштування розвантажувального майданчика, відновлення оздоблення фасадів, зміну рівня підлоги, улаштування каналів, мощення бруківки, оздоблення приміщень, внутрішнє опорядження стін і підлоги, заміну дверей, вогнезахист дерев’яних конструкцій, прокладання трубопроводів водопостачання та каналізації, монтаж обладнання, облаштування системи вентиляції та кондиціонування, електротехнічні роботи, облаштування системи пожежної сигналізації та оповіщення тощо.

Ремонт мають завершити до 31 травня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.

Читати ще: Медоб’єднання Луцької громади – одне з найкращих підприємств охорони здоров’я в Україні

Нагадаємо, капітальний ремонт із заміною ліфта цього року запланували в консультативно-діагностичному центрі Медичного об’єднання Луцької громади.

Довідка

Медичний лінійний прискорювач – це апарат, який застосовують для доставки до пухлини рентгенівських променів. Пристрій використовують для дистанційної променевої терапії при більшості онкологічних захворювань. Пучок радіоактивних променів, що виходять із прискорювача, підлаштовується так, щоб відповідати формі пухлини. Це забезпечує точне опромінення злоякісного новоутворення без шкоди для здорових тканин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 3 Лютого 2024 10:55
Для чого постійно ремонтувати непридатне сталінське приміщення лікарні. Треба будувати нову сучасну обласну лікарню за містом. Ремонти нічого не змінюють ,тільки витрачають кошти. В лапарскопічному відділені туалет,як у москалів.
Дурню до лучани Показати IP 3 Лютого 2024 19:58
А ще краще побудувати ціле нове місто , це ж старе, радянське "непридатне" для життя.
Анонім до лучани Показати IP 3 Лютого 2024 20:24
Треба нове місто побудувати, це вже старе, радянське, непридатне для сучасної людини. А там уже і лікарні, і дитсадки....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus