USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі евакуювали автостанцію. Фото

2 Серпня 2017 19:46
У Ковелі ввечері 2-го серпня на автобусну станцію з’їхались всі спецслужби. Пасажири повідомили про замінування приміщення.

Про це повідомляє «Кордон».

За словами очевидців, які тривалий час очікували на свій транспортний засіб, лисий чоловік худорлявої статури залишив напризволяще у приміщені автостанції велетенську сумку й кудись зник. Оскільки власник так і не повернувся за своїм майном, люди забили на сполох. Надто підозріло, на їх думку, все виглядало.

На місце події оперативно прибули всі рятувальні служби й правоохоронці. Натовп евакуювали із загрозливої для ураження території, доки працювали сапери. Вибухівки так і не виявили, у сумці були звичайні речі. Незадовго після цього знайшли й їх господаря.

Чоловік, вже будучи добряче напідпитку, очевидно, пішов по справах, чи то забувши про сумку, чи то просто вирішив її забрати пізніше: мовляв, нічого там красти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 2 Серпня 2017 20:49
знатний тролляка! молодець!
Читач Показати IP 2 Серпня 2017 21:39
а де фото підозрілої сумки? (

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus