USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі шукають невідомого, який травмує безпритульних собак

22 Липня 2018 22:20
У Ковелі волонтери знайшли одразу кілька псів зі схожими різаними ранами. Ветеринари ледь урятували тварин і припускають: їх травмували ножем або лопатою і, ймовірно, ці злочини - на сумлінні однієї людини, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Італієць Джірберто не стримує сліз, коли згадує про стан тварини, яку знайшов на вулиці із розсіченою головою. Вилікуваного собаку відпустили на вулицю лише чотири дні тому і він повернувся знову зі слідами катувань. На голові була нова глибока рана.

В іншому районі міста також знайшли покалічене семимісячне цуценя-безхатько з різаною раною на голові і зламаною лапою. На переконання волонтерыв, собак хтось свідомо калічить.

Ветеринар підтвердив підозри зоозахисників. "Розсічено гострим предметом. Лопатою чи ножем", - розповів ветеринар Юрій Бакай. Собак зі схожими глибокими ранами на голові за останні дні у місті нарахували щонайменше п'ятеро. Катували тварин у різних районах міста. Свідки лиш здалеку бачили біля тварин того самого чоловіка спортивної статури. Його часто можна бачити в парку.

У поліції кажуть: пошуки ускладнює те, що із заявою до них волонтери звернулись лише за кілька тижнів після першого випадку катування тварин. Більше шансів було б затримати ката за гарячими слідами. "Повідомлення було лише разове за вчорашній день. Але так само з інформації стало відомо, що це відбувається доволі часто. Можливо, навіть систематично", - розповів інспектор поліції Сергій Бадалян.

Зловмиснику загрожує вісім років за ґратами, якщо його знАйдуть. Поки він не затриманий - волонтери не випускають урятованих цуциків на вулицю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
О Показати IP 23 Липня 2018 08:13
Для чого вони знов випускають на вулицю відловлених собак? Хай тримають в свому притулку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus