USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцькій міськраді скасували містобудівні умови для скандальної забудови на Ковельській

28 Вересня 2022 11:47
Депутати Луцької міської ради скасували містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва «Реконструкція магазину на вул. Ковельська, 66 в місті Луцьку».

Про це йшлося 28 вересня під час засідання 35-ї сесії Луцької міської ради.

Як пояснила директорка юридичного департаменту Наталія Юрченко, серед причин відповідного рішення – не отримання забудовником згоди від мешканців будинку.
Проект рішення підтримали 25 обранців громади.

У жовтні 2021 року до міськради надійшла заява про незаконну добудову нежитлового приміщення на вулиці Ковельській, 66. Стурбовані мешканці сусідньої багатоповерхівки просили здійснити перевірку. Відділ державного архітектурно-будівельного контролю відреагував на звернення та призначив позапланову перевірку, яку провели у вересні 2021 року.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року було призупинено незаконну добудову нежитлового приміщення на вулиці Ковельській, 66.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Радувець Ларіса Показати IP 28 Вересня 2022 12:15
А чому тільки тут така принципова позиція, а інші нахабні забудови? Егоїст та інші самозабудови???
Андрій Показати IP 28 Вересня 2022 12:20
звичано скасовувати ми вміємо а ще вміємо говорити про розвиток бізнесу... ГОВОРИТИ не робити.... міська рада майже не видає містбудівні і з великими проблемами будівельні паспорти таке враження що це просто якийсь спрут який душить і людей і бізнес :( як би не говорили про садового але в місті мільйонику ЛЬвові будувати простіше є чіткі умови які ДОСТУПНІ ДЛЯ ВСІХ!!!!!
Анонім до Андрій Показати IP 29 Вересня 2022 13:15
Хто вам заважає будуватись, вон область яка велика, вперед, купа сіл , районних центрів, місця завались, але ж ви як та саранча лізите людям на голову і зверху плюєте. Саме небось живе під містом в маєтку, то не дай боже там під забором авто поставити, вереску буде на всю країну, всі правоохоронні органи викличе, а от людям на голову лізти і срати то можна то інша справа. То ресторан в будинку, що дихати і спати не можна, то магазин з отрутою що люди задихаються, и ще бажано зі стоянкою для себе і клієнтів. Ви не бізнес а паразити які паразитують на готовому і нищать людям життя . 13
Андрій до Анонім Показати IP 29 Вересня 2022 18:10
Ви певно трошки того... далекі від реальності... будуватись це не завжди ресторан чи якесь кахфе це приватний будинок, це реконструкція приватного будинку і.т.п наша міська рада особлива у неї свої правила та свої забудовники їм можна а іншим зась... візьміть будівельний паспорт або містобудівні тоді говоріть.... та ви певно за своє житя і туалета не зробили тільки і вмієте що фекаліями розкидуватись...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus