USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді вирішать, чи бути скверу авіаторів

27 Лютого 2018 13:52
Майбутній сквер, як заплановано, знаходитиметься на розі вулиці Стрілецької та проспекту президента Грушевського, де встановлено меморіальний камінь видатному пілоту Першої світової війни Костянтину Арцеулову.

Як розповів голова бюджетної комісії міської ради, депутат Борис Смаль, лучани, зокрема ветерани-авіатори, неодноразово зверталися до міськради з ініціативою про облаштування такого тематичного скверу, присвяченого минулому луцької авіації.

Для цього на черговому засіданні сесії міської ради депутати повинні підтримати скасування проекту рішення міськради від 31 березня 2016 року, відповідно до якого було надано дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення. Так, згідно з цим рішенням земельну ділянку на розі вулиць Стрілецької та проспекту президента Грушевського хотіли включити в перелік таких, що виставлялися б на земельні торги. Проте торги так і не відбулися.

Своєю чергою, надання вказаній ділянці статусу скверу дозволить утримувати її в належному стані, а також задовільнить потреби лучан у відпочинку.

Поки фінансування на облаштування скверу не передбачено, однак департамент ЖКГ міської ради і КП «Парки та сквери міста Луцька» мають провести розрахунок для визначення коштів, необхідних для утримання майбутнього скверу в належному стані.

Остаточне рішення щодо того, чи буде в Луцьку сквер авіації, – за сесією Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 27 Лютого 2018 14:07
Та нехай буде Макдональс , нові робочі місця...
Зоряк Шкурян Показати IP 27 Лютого 2018 14:17
Арцеулов служив в російському імператорському військово-повітряному флоті. Апріорі був ворогом України, її незалежності. Який в с..ці сквер? Який пам'ятник?
ZORO Показати IP 27 Лютого 2018 14:25
в мене біля будинку давним давно і без ваших рішень - СКВЕР БЛАТНИХ і ПРИБЛАТНЬОНИХ!!! макдонльдс я не вижу ваш рук - ми готові до співпраці!!!
місто Показати IP 27 Лютого 2018 15:43
який сквер там машин більше ніж людей якщо хочуть відпочити то поряд площа з фонтаном
Людмила Показати IP 27 Лютого 2018 15:44
Ви пропонуєте вирубати дерева? Вони там ВЖЕ є. Лишилося лавки поставити і урни. Мало вам фастфуду?
Анонім Показати IP 27 Лютого 2018 15:54
В Україні повинні бути;МакдВАРЕНИКИ з шкварками,,МакдМЛИНЦІ в сметані,Макд сало, Макд ПИРОГИ з сиром,мьясом,капустою.....а все "европейське"-досить що штани рвані молодь носить та вважає це за "крутизну".
До Яковлєва Показати IP 27 Лютого 2018 19:07
Мало грошей за Промінь , ще не відробив за макдональз . Виділіть землю під макдональз, під його вікнами і його батьків. Нехай радіють і підтримують цивілізований статус ГПЗ . Жахливі рішення тих ... не знаю як і назвати. Боятися треба їм себе , своїх дибількуватих рішень і обіцянок,боятися подарунків долі таких
Лучани Показати IP 27 Лютого 2018 23:46
Рішення правильне. Сквер авіаторів буде символізувати повітряну силоміць Луцька. Відкриється новий, погодьтеся, цікавий туристичний обект. А цих магдональдів, як гною. Нафіга у центрі обласному гноївка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus