USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій школі №7 відкрили футбольне поле

8 Вересня 2017 12:44
У «ЛНВК ЗОШІ-ІІ ступенів №7 - природничий ліцей» відкрили футбольне поле. Окрім того, це поле стало 21 у школах міста Луцька, який відкрили завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Відкриття відбулося сьогодні, 8 вересня, у рамках проекту «Футбольне поле - у кожну школу».

Так, школярі отримали сучасне футбольне поле зі штучним покриттям, на якому вони зможуть займатися в будь-який час.

Як розповіла директор школи Ніла Карюк, футбольне поле чекали десятиліттями, про це мріяли батьки та діти.
«Раніше на цьому місці була калюжа. Наша мрія збулася завдяки Ігорю Палиці, який у всіх школах Луцька облаштовує футбольні поля. Тепер наші діти мають можливість розвивати свої спортивні здібності», - зазначила Ніна Карюк та закликала дітей берегти це поле, оскільки в нього вклали великі кошти.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук закликав дітей займатися на цьому полі, щоб в майбутньому вони прославляли Луцьк своїми спортивними досягненнями.
«Луцьк можна по праву називати спортивним містом, оскільки місто має багато спортсменів, якими ми можемо пишатися. Нещодавно Луцьк став «Західним центром олімпійської підготовки з легкої атлетики» – таких центрів в Україні лише два.

Я хочу подякувати Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за реалізацію цього проекту, оскільки тут діти будуть зміцнюватися фізично, досягати спортивних успіхів. Вони сконцентрують свою увагу не на дворах, не на підвалах та шкідливих звичках, а на спорті. Надзвичайно важливо правильно організувати час та спрямувати свої зусилля в підлітковому віці для того, щоб згодом досягнути успіху.

Я сподіваюся, що на цьому полі будуть займатися діти, які в майбутньому стануть видатними спортсменами. У жодному місті України немає такого, щоб у кожній школі було своє власне міні-футбольне поле, де учні можуть вільно займатися», - висловився Ігор Поліщук.

Заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орест Маховський передав привітання від засновника Фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці з нагоди Олімпійського уроку та з Днем фізичної культури та спорту. За його словами, це поле стало 21, яке спорудили у загальноосвітніх навчальних закладах Луцька.
«Гасло, яке ви бачите на футбольному полі «Тренуйся щодня – ставай сильнішим» - це гасло Ігоря Петровича Палиці, яким він вас надихає на те, щоб кожен день ви займалися спортом. Бажаю вам бути здоровими», - привітав присутніх Орест Маховський та в додаток до поля вручив сітку з футбольними м’ячами.

Опісля присутні мали нагоду спостерігати виступи маленьких гімнасток, теквандистів під керівництвом діючого чемпіона Європи Олександра Кінаха та «молодіжки» жіночої фут зальної команди «Легіон».

Окрім того, на відкритому полі відбувся перший футбольний матч між учнями школи №7 та Луцьким правознавчим ліцеєм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus