USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцькому замку – фестиваль каліграфії, шрифту та книги

19 Серпня 2018 11:52
У стінах Луцького замку відбувається дводенний фестиваль каліграфії "Простір літер", на який з'їхалися фахівці типографії, дизайну та каліграфії з України та з-за кордону, пише Конкурент.

"Простір літер" – це фестиваль для творчих людей і тих, хто цікавиться мистецтвом каліграфії. Під невимушені звуки спокійної джазової мелодії учасники фестивалю вправлялися у мистецтві красиво виводити літери або ж цілі слова. Каліграфічна тусовка в стінах замку стартувала 18 серпня і триває 19 серпня.

Дизайнер Женя Тинна провела майстер-клас з цікавою назвою "Латиниця. Як почати проектувати шрифт, щоб не втратити голову".
Тим часом на подвір'ї замку майстри каліграфії з Польщі розвернули величезний лист паперу.

Організатор фестивалю Кирило Ткачов розповів, що на цьому листі паперу відбуватиметься каліграфічний експромт. Тобто всі охочі під звуки музики можуть долучитися і виводити там літери. У результаті разом вони створять щось спільне.
"Це зроблено для людей творчих та зацікавлених каліграфією. Але є тут й перехожі, яким просто цікаво подивитись на це дійство", – зазначив Кирило Ткачов.

Він додав, що будь-хто може долучитись і спробувати свої навички в каліграфії. Навіть серед ліворуких людей є каліграфи. Хоча їм ця справа важче вдається, аніж правшам.

Також Кирило Ткачов зазначив, що 18 серпня майстер-клас давав шрифтовий дизайнер Рікардо де Франческі з дизайнерської студії Dalton Maag. Саме вони розробили ексклюзивні шрифти для відомих брендів Netflix, AirBnB та Олімпіади в Ріо.
Сьогодні ж креативний директор Banda Agency Павло Вржещ розповість про розробку брендів "Євробачення", Ukraine NOW, Comfy , а також "брендинг з характером".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
11 Показати IP 19 Серпня 2018 12:24
Оце щось схоже на фестиваль, а не бухаловку влаштували і їжу з мікробами проїдають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus