USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькраді не хочуть продовжувати оренду скандальному підприємцю

23 Січня 2016 11:53
Замість впорядкування самовільних споруд підприємець встановив цегляну будівлю на ділянці, яку планують зробити сквером, поблизу торговельного центру «Слон».

Про це йшлося під час постійної комісії міської ради з питань земельних відносин і земельного кадастру 20 січня.

Відмовити підприємцю Сергію Климюку у поновленні договору оренди землі на вулиці Конякіна, 37а, площею 0,0191 гектара для обслуговування торгового павільйону, літнього кафе та дитячого автомістечка хочуть депутати Луцької міськради.

Члени земельної комісії міськради відвідали вказану земельну ділянку та стверджують, що не очікували такої зухвалості від підприємця – якщо під час минулих відвідин була лише цегляна кладка, нині зведена цегляна будівля із вікнами

Член комісії Микита Рабан зазначив, що члени комісії не збираються надавати дозволи для будівництва АЗС чи комерційних закладів на цій ділянці, а відстоюватимуть зелену зону. Вони пропонують утворити сквер, знісши самовільно встановлені споруди.



Своєю чергою, начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала зазначив, що під час надання в оренду ділянки площею 191 метр квадратний давали дозвіл лише на один торговельний павільйон площею 3,5 метра квадратного (один металевий кіоск). Натомість сьогодні ця ділянка вже забудована з одного боку спорудою з фундаментом, а з іншого – дерев’яним павільйоном.

На розгляд депутатів під час сесії виноситимуть проект рішення про відмову підприємцю у поновленні договору оренди ділянки.

Нагадаємо, раніше, оглянувши ділянку, члени комісії переконувалися у незаконності розміщення тимчасових споруд та пропонували привести їх в естетичний вигляд. Своєю чергою, підприємець мотивував своє право на оренду ділянки тим, що облаштував територію, встановивши дитячий майданчик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 48
Мешканець Показати IP 23 Січня 2016 12:06
Чудак там окопався вже більше 10 років і все на що спромігся - це отакий "шикарний" дитячий майданчик. Народний контроль розберіться врешті-решт з цим шахраєм-нахабою!
Скептик до Мешканець Показати IP 23 Січня 2016 12:56
Та не поспішай з гаслами. Павло Данильчук ще й кришувати це питання буде , за окремий інтерес звісно. Побачимо як себе на сесії поведе наш вічний революціонер і його команда.
Лучанка до Мешканець Показати IP 23 Січня 2016 16:39
Особисто цього підприємця не знаю. Але я бачила як він те все починав. Він своїми руками посадив ті всі дерева, зробив асфальтовані доріжки з поворотами та підйомами, щоб діти маленькі мали де кататися, викладав кожного камінчика, фарбував все і доглядав. Може його майданчик і не "шикарний", але він вклав туди свою працю, зробив як умів. А більшість не спромоглася навіть одне дерево посадити чи квітку коло будинку. Спочатку прийдіть подивіться а тоді коментуйте.
Мешканець до Лучанка Показати IP 23 Січня 2016 17:40
Та бачили ми все те, що він заробив за 20 років на продажі алкоголю! Я сам підприємець і знаю про приблизні доходи подібного генделика: вартість посадки дерев, гойдалок і драбинок відбив сторицею ще в перші два роки.
Мешканець до Лучанка Показати IP 23 Січня 2016 17:44
Ідумаю, що знаєте ви його добре якщо відстоюєте сусідство дитячого майданчмка з пивнухою, об'єктивна ви наша лучаночка
Лучанка до Мешканець Показати IP 23 Січня 2016 23:20
Ми незнайомі і пивнухи я не захищаю, вони мені так само неприємні, як і Вам. Я не можу писати, що хтось незаконно продає спиртне, якщо сама цього не бачила. Бачили - пишіть. Порушив підприємець закон - нехай відповідає. Тільки я не вірю в те, що там буде сквер або щось приємне для навколишніх мешканців. Від скверу доходу ніякого. На місці верб і тополь зараз кафе "Круаж" та магазин "Леокераміка", на місці зеленої зони навколо автостанції - ТЦ "Слон", через дорогу "Варшавський" та заправка. Достатньо прикладів. Те ж саме буде і з цією ділянкою. Обіцянка - цяцянка...
Неправда до Лучанка Показати IP 23 Січня 2016 18:50
Я знаю хто спромігся на значно більше - наш депутат Микола Дендіберін, от він дійсно любить дітей (дворик на К- майдані тому підтвердження) і справжній ентузіаст. І для цього абсолютно не обов'язково влаштовувати генделик для заробляння грошей, щоб потім прикриватись дітьми. А тому помовчіть, лучаночка!
СМішно... до Мешканець Показати IP 23 Січня 2016 20:47
а куди дивилась архітектура !!???а Данильчуки нещодавно захищали цього горе підприємця розказуючи що на місці скверу хочуть зробити парковку цей горепідприємець розказує ту саму лінію зрозуміло тепер чітко хто заплатив НК за "чесний ролик"окрім того в НК є скарга зареєстрована мешканцям про заборону нічної торгівлі...недотриманаааня санітарних норм(відсутність туалету)постійні пяні на дитячому майданчику...і так далі....
Ната Показати IP 23 Січня 2016 12:18
Літом біля цієї будівлі страшний сморід,в вечірню пору страшно там проходити купа п'яного бидла,а на дит. майданчику підлітки розпивають спиртні напої,орендатор все більше і більше розширяється для блуду і смороду!!!
дідо до Ната Показати IP 23 Січня 2016 12:54
Нехай бидло сидить в одній точці,ніж буде сидіти у твоєму підїзді ,обпісюючи ТВІЙ ліфт.
дідо Показати IP 23 Січня 2016 12:51
Бомжу, який захопив землю біля мосту, дають житло, а підприємця,який платить податки та прибирає територію, виганяють. Комусь ділянка підприємця пригляділась.
Вова до дідо Показати IP 23 Січня 2016 13:33
Дурню, стань ти Бомжом, побачим чи ти отримаєш житло
Адекватний до дідо Показати IP 23 Січня 2016 15:14
Ти дійсно дурень, якщо захищаєш оцю клоаку на одній з центральних вулиць біля автовокзалу! Люди, отямтеся! Підприємець продає там алкоголь ще з 90-х і абсолютно не змінив підходів до господарювання! Совок в усьому: зовнішній вигляд бляшанки в якій торгує, санітарні умови (відсутність санвузла), дитячий майданчик з позаминулоі епохи, що розмістився біля генделика, і будівництво без правових підстав із самозахватом міськоі землі. І все супрводжується горлянкою з якоі бризкають дурниці: створюю сотні робочих місць, плачу шалені податки в казну, упорядкував зелену долину на 33-му, давлять малий бізнес, хочуть відібрати і облаштувати парковку...
дідо Показати IP 23 Січня 2016 12:57
Ригаловку "Вогнем і мечем" побудували з порушеннями на місці дитячого садка, і це нормально.
діда до дідо Показати IP 23 Січня 2016 13:43
Дідо, так тобі ж купу бабла тоді відвалили за цю ригалівку. Ще закортіло?
Депутат до дідо Показати IP 23 Січня 2016 13:45
Це також не нормально. Але ми просто зайдемо у глухий кут, якщо будемо закривати очі на порушення одних, мотивуючи це існуючими порушеннями у інших!
олег Показати IP 23 Січня 2016 13:06
давно треба було знести алкогольний шалмано-притон! таких геделикив по луцьку неодин десяток романюк з бандою за мзду роздають ділянки а на сквери і нормальні дитячі майданчики клепки немає! та ще кришоване ним буратіно знести! а то порозводили алкопритони!
АС Показати IP 23 Січня 2016 13:16
Загнати бульдозер і знести все...щоб до інших доходило швидше
сусідка до АС Показати IP 25 Січня 2016 00:52
АС ніколи нічого доброго не вирощував.не доглядав .душу не вкладав---тому так легко зносиш язиком...
Смотрящий до сусідка Показати IP 25 Січня 2016 19:07
Доброго - то пивнуха, яка давала прибуток 20 років? А натомість совковий дитмайданчик, бляшанка в людному місці і зухвале захоплення земельної ділянки! Ось так цей святий Климюк віддячив місту? Шинкарь якби дійсно любив дітей, то робив би все на ентузіазмі без вигоди для себе і не пропагуючи "здоровий спосіб життя" із кухлем пива і алкоголіками на гойдалках.
Анонім Показати IP 23 Січня 2016 14:42
Там три пивнушки підряд і жодного туалета ,сцять де попало.
Клозет до Анонім Показати IP 23 Січня 2016 15:22
А нашо туалети, то треба потртитись на них. Ідея ж тільки заробити на продажі бухла,
Правда Показати IP 23 Січня 2016 15:40
Сто відсотків ця ділянка, комусь приглянулась
Общество Анононимных Показати IP 23 Січня 2016 16:20
Депутатишки! Не смейте трогать нашу Силиконовую Долину, ведь именно там наш мэр получил 100% поддержку!
Лучанка Показати IP 23 Січня 2016 16:28
Стаття не об'єктивна. Я мешкаю поруч. На цій території був пустир, підприємець своїми руками посадив всі ці дерева, доглядав за ними. Зробив асфальтовані доріжки, де діти катаються на велосипедах. Там чисто, прибрано, гарна зелена зона. Людина все зробила своєю працею. Як зрозуміти "члени комісії не збираються надавати дозволи для будівництва АЗС чи комерційних закладів на цій ділянці, а відстоюватимуть зелену зону. Вони пропонують утворити сквер, знісши самовільно встановлені споруди"? Там і є сквер (!), 60-70 дерев, цікаво скільки ж це насаджень можна посадити на місці двох павільйонів? А алкогольний притон там є поруч, куди сходяться "спраглі" з усього району, теж не чудо архітектури, ніхто його не закриває
Міська рада до Лучанка Показати IP 23 Січня 2016 18:22
Я зрозуміла - ви родичка підприємця. Ганите конкурента і відбілюєте свого. То дуже об'єктивно, враховуючи,що вони обоє - мудаки. Під будинком алкопритони влаштувули, фу
Сусід Показати IP 23 Січня 2016 17:32
Я не розумію як можна підтримувати такі забігайлівки і дітина тому майданчику нормально відпочити не могуть раніше були лавки з мамочками які десь ділить ,зараз на дитячому майданчику лише пияки сидять А поряд з вище згаданим підприємцем це взагалі притон моргіналів на що міська влада тільки дивиться потрібно знести усе і влаштувати дитячу зелену зону якої і так мало в цьому районі
Сусідка до Сусід Показати IP 25 Січня 2016 01:30
Ой,сусіде! Вже нам Барвінок збудували( на припічку його сидять-випивають) і дитяче кафе обіцяли-палац під вікнами виріс. І дитячий майданчик вам збудують -мрійте...
Депутат Показати IP 23 Січня 2016 17:54
Лучанко, на сьогоднішній день вказана територія статусу сквера немає. Саме тому там встановлюють капітальні будівлі і тимчасові споруди Климюки-Анцухи! Вважаю, що обидва підприємці діють поза правовим полем землекористування. Я мовчу про поєднання дитячого майданчика і точок продажу алкоголю- це так по-європейські!
Сусід Показати IP 23 Січня 2016 18:07
Що б забирати.,спочатку депутатики розкажіть кому ту землю давати зібралися? якщо нікому , то не рухайте людину. хай займається. а на рахунок самочинного будівництва, то для того є інспекція будконтролю,хай проїде по місту подивитися. а депутатам мало роботи? по лопаті і сніг розчищати
Депутат до Сусід Показати IP 23 Січня 2016 19:33
Про обов'язки депутатів нам не розповідайте. А таким климюкам місто занедбати ми не дамо - не для того обирали нас. Землю передавати нікоми не збирались - у статті написано. А вам сусіде пропоную не забувати - місто не тільки ваше з Климюком і нікому не давалось право захоплювати землю громади паралельно нехтуючи будівельними, санітарними та моральними нормами.
Сусідка до Депутат Показати IP 25 Січня 2016 01:12
Звертаю вашу увагу, шановний пане народний обранець,на два пустирі зі сміттям на вул. Кравчука.Направте свої патріотичні зусилля на прибирання і озеленення їх. Тоді ще можна буде повірити що ви такі високоморальні. А то здається що той Климюк більше попрацював для озеленення вулиці. Тільки просимо уклінно не садіть нам тих канадських-позолочених кленів---нам можна щось скромніше,хоча б як у того Климюка...
Депутат до Сусідка Показати IP 25 Січня 2016 19:20
Зрозумійте правильно, влаштування майданчика і посадка дерев ще нікому не давала право топтати закон. Можна було б дискутувати якби була тимчасова споруда площею 3,5 кв.м. а не капітальна площею 50 кв.м. Ви ж розумієте, якщо на це питання махнути рукою - то кожен кіоск перетвориться на самобуд і місто естетично загине. Я депутат тільки вперше і Ваше право недовіряти щодо скверу, але ви не можете на чорне говорити біле, бо Климюк злісний порушник (хоч і Ваш знайомий) і якщо всі поступатимуть як він - місто просто захлинеться.
Василько Показати IP 23 Січня 2016 20:44
Харош говорити. Зробіть толково - нормальний сквер без цієї ригаловки. І в мене одне питання хто ці космонавти які проектували і давали дозволи на таку двохповерхову х.рню. Та за таке по морді треба надавати - Шанхай бл...
SERG Показати IP 23 Січня 2016 20:50
Назвіть будь ласка хоть одного підприємця, який чесно сплачує податки і пробиває через касовий апарат алкоголь і тютюн. Напевно немає такіх. Якщо навіть він за стільки років і заробив великі гроші значить він підняв душу з крісла і щось робив для цього. А вам комусь хтось не дає цього робити?!
Серььожі до SERG Показати IP 23 Січня 2016 23:06
Та почитай уважно - нікого тут не цікавлять його статки. Справа в іншому - деякі дописувачі тут з нього не херувіма з крилами зробили, майданчик бачишно облаштував. Та ясно чого облаштував бо хотів надцять років тут сидіти і щоб ні конкуренти не чиновники не турбували. Тут не соціальна, а звичайна шкурна складова барижити. З урахуванням написаного в статті склалось враження, що взаналі і страх і совість загубив капіталіст нового покоління
Сусідка до Серььожі Показати IP 25 Січня 2016 00:47
Сірожа! На Кравчука є два пустиря--вийди но туди--повинось каміння.сміття,посади дерева кущі.доглядай їх роками--люди і тобі подякують.
Смотрящий Показати IP 23 Січня 2016 23:10
Думаю, вирішення проблеми дасть відповідь на одне важливе питання - чи будуть депутати і далі проводити оборудки чи готові на хоч і непопулярне але справедливе рішення змести цю клоаку з обличчя міста поганою мітлою!!!!!!!!!!!!!!
Олександр Показати IP 24 Січня 2016 14:35
Всі такі герої, шкода тільки анонімно. Ті хто росказують, шо вони там шось зробили,і знають як правильно, збрирайте підписи, шуруйте на сессію міської ради, і скажіть свою думку з цього приводу. Легко язиком чесати, не знаючи людину, не живучи поряд, обливати брудом в інтернеті. Окрім цієї "достройки" всі документи в цього підприємця в порядку.КРІМ ТОГО! На землі, яка надана йому в оренду, не законно вже багато років стоїть "ларьок - гадюшник", про який так розпинався якийсь там "Мешканець", в якому вічно збираються алкаши, і навіть дозволяють собі навіть справляти свої потреби при людях, в білий день (навіть персони жіночого роду!), за що неодноразово відгрібали особисто від мене. Ця людина (підприємець) робила все своїми руками.Більшість людей які живуть поряд цього скверу, не дадуть якомусь клоуну, який хоче собі заробити на цій території, забрати його в нас. А обіцянки типу "Люди, не переживайте, сквер ніхто чіпати не буде, засуньте собі в місце, де сонце не світить.
Анонім Показати IP 24 Січня 2016 15:16
Думаю, що комусь просто напросто пригляділась діляночка, і росказують тут про скверик. Якась наволоч зробить там стоянку, чи магазин, і на тому кінець. Просто привід для шуму зробили.
Ця Стаття вже постил Показати IP 24 Січня 2016 15:37
Ця стаття вже постилась тут 1 грудня. Почитайте, що там пишуть люди. Таке враження, статтю ще раз опублікували, зібрали тут ботів,зацікаілених у знесенні людей, що б облити брудом людину, навіть не знаючи ситуації, і не живучи у тому районі. http://www.volynnews.com/news/realty/shcho-robytymut-z-dytiachym-maydanchykom-na-koniakina/
калькулятор Показати IP 24 Січня 2016 16:13
Реально щось зафукали пп-ка, а пиво літом реально класне. Згоден треба там гарненько все зробити, тим паче зелені вистачає, меблі в постачальників побрати нові, туалет частіше викачувати і все буде ок. Реально це з останніх на районі від північного до моста літніх кафе куди можна сходить на свіже пивко. ПП-к тримайся.
ВОВК Показати IP 24 Січня 2016 20:42
Пивняк не трогати. Пиво -то є супер . А до вітру прошу панство до центру проїхати там срач підземний на дурняк. А можна уборнягу з Київського Майдану перевезти якшо не розсипеться .
Сусідка) Показати IP 24 Січня 2016 23:31
Такі всі розумні і так гарно пишете знести тіпа все на*рен. А чому тоді ж Вогнем і мечем не знесуть і садік не побудують?????? Так як має бути по правильному?!Чи навіть скверик там не вліплят з дитячим майданчиком?! Місця хватає!!!!Просто нацщовся мажор якому на все і на всіх пох..й має баблюри, прифшов міську раду, зараз поділився вліпить на цій території заправку і стоянку як і запланував а за пів року відібє свої баблюри якими був змушений поділитись. Ось і вся причина через яку полили брудом людину, яка вже багато років чесно трудиться і чесним шляхом і своїми чистими і чесними руками заробляє собі і своїй родини на життя і можливіть вижити в наш не легкий час, хай не так круто як ті що сидять таи вище і їздять на крутих тачках а так як знає і вміє. Тому й велика кількість людей його люблять, поважають і підтримують!!!!!!
Сусідка Показати IP 25 Січня 2016 00:28
А поруч з Климюком ---чудо архитектури-- сигаретно-спиртова клоака з залізними гратами --це законно.тому.що має "дах". Про неї ні слова!!! Її знести -то діло. А у того Климюка немає покровителів --сам пахав.садив той сквер ,має грамоти від попередніх мерів.хвалили -хвалили, аж комусь теж захотілось того клаптя землі. У нас ще є в менталітеті така жаба--як то він раптом має більше. Будете мовчати---чекатиме нас там парковка або нові "слоніки" !
Депутат до Сусідка Показати IP 25 Січня 2016 18:58
Двом Сусідкам вище - обидва приклади: "Вогнем і Мечем" та "сигаретно-спиртова клоака з залізними гратами поруч з Климюком" то є порушення, які абсолютно не відбілюють дій Климюка! - це по-перше. По-друге, з сусідом Климюка ніхто оренду не продовжував, а тому там будемо розглядати питання по демонтажу і поверненню землі. По-третє, наразі питання вирішується по Климюку, який енну кількість разів порушив закон і при цьому веде себе дуже зухвало. По-четверте, нас обрали щоб ми відстоювали інтереси міста, а для цього там необхідна зелена зона, а не Шанхай, який створили Климюк із сусідом-Анцухом і мені не зрозуміло за які подяки мерів іде мова: можливо раніше, коли Климюк так не наглів. І по-п'яте: ми діємо по факту виявлених порушень, які навіть простий мешканець може побачити, а інформація про передачу землі зацікавленим особам - профанація самого Підприємця і не більше. Тому, давайте будемо чесними!
Сусід до "Депутата" Показати IP 25 Січня 2016 19:33
Це все просто слова. Треба ще розібратись, хто діяв законно, не законно, хто порушував, хто не порушував. Всі такі чесні і правильні, шо я зараз розплачусь просто. Особливо наші "Депутати". Десятки таких прикладів, і обіцянок вже було, по всьому місту. Відмазки типу: "це не ми, це інша влада зробила", залиште, народ давно не вірить владі, бо нічого не змінилось. Та ж сама корупція кругом. Можна гарно вішати, що ми такі хороші і правильні, хочемо для блага Лучан зробити на цьому місці "Зелену зону", без всякої вигоди для нас самих. Але ж може бути і інша сторона медалі. Наприклад: якийсь бізнесмен, який придивився собі діляночку, в хорошому для бізнесу місці, заплатив гроші, місце звільнилось, опа - заправочка, чи стояночка, чи магазинчик, чи ще щось, варіантів купа. Але так не буде, повірте. І обирали вас не на вічно.
опа опа опа-па до Сусід до "Депутата" Показати IP 26 Січня 2016 00:21
Ще один родич Климюка. Ти теж незаконно захопив землю? Чи може пивком з горілкою з-під стійки торгуєш? Такі підприємці як ти ніколи нікому не повірять , бо судять по собі, а самі хапуги і брехуни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus