USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку дозволили роботу побутовим та насіннєвим магазинам, а також сервісам

8 Квітня 2020 12:57
У Луцьку розширили перелік соціально-значимих об’єктів, яким дозволена робота у період карантину.

Про це стало відомо під час засідання позачергової 75-ї сесії міської ради.

Так, луцькі обранці громади винесли на позачергову сесію проєкт рішення, який дозволяє працювати з дотриманням вимог рішення міської ради щодо роботи під час карантину наступним об'єктам загального доступу:

- магазинам побутової хімії;

- магазинам насіння і садівничих матеріалів, агрохімікатів;

- веломагазинам та веломайстерням (у зв'язку з призупиненням громадського транспорту чимало лучан пересідає на велосипеди);

- магазинам та майстерням оптики (товари першої необхідності для окремої категорії лучан);

- майстерням з виготовлення ключів;

- майстерням з ремонту взуття.

Як раніше повідомив на власній сторінці у соціальних мережах депутат Ігор Поліщук, вищевказані об'єкти загального доступу є соціально значимими, а окремі з них продають товари першої необхідності та надають послуги першої необхідності.

Нагадаємо, з 16 березня 2020 року до закінчення карантину тимчасово зупинили роботу таких об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих у Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу: кінотеатрів, театрів, музеїв, галерей, бібліотек та інших культурнихі розважальних закладів; дитячих розважальних центрів та клубів, майданчиків, у тому числі спортивних та зоопарку;фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів; магазинів автозапчастин, техніки та засобів мобільного зв'язку, будівельних магазинів (крім роботи з адресної доставки замовлень); торговельно-розважальних центрів, та нічних клубів;ринків, ярмарків та інших місць масової торгівлі;ресторанів, закладів громадського харчування (крім роботи з адресної доставки замовлень), барів, клубів, кафе, дискотек, пабів, в тому числі закладів харчування на автозаправних станціях і автомийках;закладів побутового обслуговування, а саме салонів краси, саун та лазень, косметологічних кабінетів, кабінетів масажів, перукарень, тату салонів та інше, крім установ із забору аналізів та проведення лабораторних досліджень, ветеринарних клінік, а також майстерень з ремонту взуття, пунктів виготовлення ключів, АЗС, СТО, автомийок (без приготування їжі та напоїв); стоматологічних кабінетів усіх форм власності, за винятком КП “Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка”.

Також тимчасово припинили роботу усіх закладів торгівлі.

Крім того, з 16 березня 2020 року заборонили проведення вуличних концертів, виступів окремих музикантів, толок, проведення спортивних, культурних, наукових та інших заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
33-ій Показати IP 8 Квітня 2020 13:12
Пивнухи "Акценти" позакривайте !!!
Волинянин до 33-ій Показати IP 8 Квітня 2020 13:33
+ Також за їхнє закриття. Сильно багато їх розвелось останнім часом
Петросян до 33-ій Показати IP 8 Квітня 2020 13:40
Ти на святе батон не кроши! Карантин весь піде боком)
666 Показати IP 8 Квітня 2020 13:41
І інтернет відключити)
правдива_Я Показати IP 8 Квітня 2020 14:32
Багато хто волає на сайтах і у соцмережах чому одним дозволили, а іншим ні - всі хто за відкриття всіх і вся - ви Уханю або Бергамо захотіли? В країнах, що навіть частково знімають карантин (Австрія, Данія) у закладах у кінці квітня - поступово це роблять, а ви вже все і відразу захотіли, бо всім заробити хочеться? Поступово і саме необхідне, а не так як тут пишуть - всім! Ви мізки свої спочатку включіть, а потім вимагайте щось! Українці, що поробиш... ОЖаба душить, що комусь можна, а комусь ні і чхати вони хотіли на обмеження і безпеку! Дозволь - то відразу завтра побіжать все відкривати і навіть не думаючи про наслідки, а потім звісно владу клясти будуть... Гондурас по вас плаче!!!
Петросян до правдива_Я Показати IP 8 Квітня 2020 14:50
Вам точно треба інтернет відключити, і зайти в Акцент . Взяти чогось крепкого , випити, може відпустить.
Фіма до правдива_Я Показати IP 8 Квітня 2020 15:02
Та тут питання не в мізкаах,а в питанні від чого швидше загнемось -від карантину чи від економіки....
Лучанин Показати IP 8 Квітня 2020 17:48
А стоматологію то чого заборонили? Ну нехай протезування б зупинили, а інше? Якщо в людини зуб болить то в стометровій черзі в поліклініку стояти? Чи може в міській стоматполіклініці роботи працюють на які коронавірус не діє і які не є носіями? Та й протезування після стерилізації чому б не проводити чи може хтось з влади знає що коронавірус взагалі не вбивається, тоді взагалі для чого той карантин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus