USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку – етап чемпіонату України з баскетболу серед юнаків. Фото

23 Лютого 2024 20:49
В обласному центрі Волині стартував етап чемпіонату України з баскетболу серед юнаків 2010 року народження. Протягом трьох днів у спорткомплексі ВНУ змагатимуться команди з чотирьох міст, зокрема і господарі залу.

Щоб пройти до фінального етапу, лучани поборються з колективами із Рівного, Запоріжжя та Слобожанського.

На думку головного тренера «Старого Луцька» Дмитра Чайковського, фаворитом етапу в Луцьку є «Прометей» з Слобожанського. Тим не менше місцеві юнаки під керівництвом Володимира Журжія та Яна Селіванова збираються нав’язати боротьбу фаворитам.
«Наші хлопці вже зіграли 30 ігор на різних турнірах та чемпіонатах, тому досвід у них є. Сподіваємося, що вони зможуть нав’язати боротьбу усім командам, які приїхали до Луцька», – сказав Дмитро Чайковський.
«Прометей» дійсно підтвердив слова тренера «Старого Луцька», розгромивши у першій грі турніру команду з Рівного з різницею в понад 50 очок.
Під час відкриття привітав баскетболістів директор департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук.

«Вітаю усіх нас з цією гарною спортивною подією. Бажаю вам стимулу впевнено йти до поставленої мети. Пам’ятайте, що немає великих перемог без невеличких невдач. Коли ви будете дослухатися до своїх тренерів, ви обов’язково всього досягнете. Усім гарної гри та продовження на професійній спортивній ниві», – побажав Олександр Хвіщук.
Своєю чергою депутат Волинської обласної ради та голова піклувальної ради «Старого Луцька» Андрій Бокоч побажав юним спортсменам перемог та щодня ставати кращими.

«Дуже приємно, що в часи війни ми проводимо спортивні змагання для дітей. Ви – наше майбутнє. Впевнений, що багато з вас виросте у професійних гравців та в майбутньому здобуватиме славу не лише для своїх клубів, а для усієї України», – зауважив Андрій Бокоч.
Змагання продовжилися матчем між місцевими юнаками та хлопцями із Запоріжжя.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus