USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку купують чергові квартири для учасників АТО/ООС

7 Липня 2021 10:39
Ще дві квартири в Луцьку купують для забезпечення житлом військовослужбовців.

Про це 7 липня під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Ми купуємо дві квартири для учасників АТО. Співфінансування з міського бюджету становить майже 700 тисяч гривень», – сказав він.

Як додав, подібні програми діють у небагатьох містах України. «Тому дуже приємно, що ми маємо змогу співфінансувати придбання житла: 50% дають люди, 50% виділяє місто», – зазначив Ігор Поліщук.

Заплановано придбати дві квартири площами 52 і 50 квадратних метрів. Їх вартість становить 633 тисячі гривень і 725,7 тисячі гривень відповідно.

Нагадаємо, придбати житло на умовах співфінансування 50 на 50 відтепер зможуть учасники АТО/ООС, які проживають на приєднаних до Луцька територіях.

А наприкінці червня уряд розподілив субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їхніх сімей.

Загальний обсяг субвенції – 305,1 мільйона гривень. З цих коштів для Волинської області передбачено 7,9 мільйона гривень.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus