USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку нагородили найкращих хокеїстів

29 Березня 2016 13:33
У Луцьку відбулися фінальні матчі шостого відкритого чемпіонату Волинської області з хокею.

Згідно з їхніми результатами шосте місце посів ХК «Ковель», п’яте – ХК «Нетішин», четверте – ХК «Спарта» (Луцьк). Бронзові нагороди виборов ХК «Володимир». Срібними призерами чемпіонату стали хокеїсти з рівненської команди «Фаворит». А тріумфували на першості краю гравці ХК «Луцьк».

На нагороджені команд виконавчий директор Фонду «Тільки разом» Орест Маховський передав вітання від засновника фонду Ігоря Палиці.

«Передусім хочу подякувати Федерації хокею Волинської області за активну позицію у розвитку цього ігрового виду спорту. Фонд «Тільки разом» активно долучається до підтримки усіх ігрових видів спорту і сьогоднішній захід це ще одне підтвердження цього. Бажаю усім спортсменам досягнути високих здобутків», - сказав Маховський.

Заступник голови правління Федерації хокею Волині Андрій Вершецький зауважив, що цьогоріч в чемпіонаті області взяла участь і дитяча команда, а сама географія змагань з кожним роком розширяється.

«Це вже шостий відкритий чемпіонат Волинської області. Кожного року з’являються нові команди. Цьогоріч вперше взяла участь дитяча команда вихованців ДЮСШ ХК «Спарта», хоча вона й не зайняла призових місць. Діти боролися за третє місце і це вже є здобуток, адже вони грали з дорослими аматорами, які виступають не один рік», - додав Вершецький.

Задоволеними підсумками сезону залишилися й родичі та друзі юних «спартанців». Від батьків команди «Спарта» організаторам подякував Михайло Оліда.

«Хочу подякувати Волинській федерації хокею та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за те, що запросили нашу команду до участі. Велике спасибі і нашому тренеру Дмитру Цимбалу, - розповів Оліда. - На жаль, з першої спроби не вдалося досягти бажаного результату, та наші діти отримали дуже хороший урок, як потрібно віддаватися улюбленій справі та працювати над собою. Чекаємо наступного року, надіємося, що ми покажемо класний хокей».

Окрім командних здобутків організатори відзначили і найкращих гравців за амплуа. Звання найкращого воротаря турніру виборов Сергій Тітов з ХК «Луцьк». В категорії «найкращий захисник» переміг Михайло Плескач (ХК «Фаворит»). Найкращим нападником став Ігор Коцюк з «Володимира». А найкращим гравцем змагань став Генадій Вагнер з Нетішина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вболівальник Показати IP 29 Березня 2016 13:52
А на трибунах нас аж 15 вболівальників.
вболівальник Показати IP 29 Березня 2016 14:00
чому видаляєш?
вболівальник Показати IP 29 Березня 2016 14:02
А на трибунах нас аж 15 вболівальників.
капитан до вболівальник Показати IP 31 Березня 2016 16:18
А ти де бу в?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus