USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нацгвардійця у Луцьку не пустили пообідати в ресторан через військову форму

8 Жовтня 2015 20:50
Працівники ресторану «Мелодія» у Луцьку заборонили добровольцю Національної гвардії України увійти до закладу, оскільки той був у військовій формі. Доброволець разом зі своїм другом, народним депутатом україни Михайлом Гаврилюком, хотіли пообідати.

Михайло Гаврилюк звернувся до міського голови Луцька Миколи Романюка та губернатора Володимира Гунчика з проханням вирішити ситуацію, яка сталася у ресторані.

Про це він повідомив він на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Недавно разом зі своїм побратимом добровольцем Нацгвардії, який зараз у відпустці, проїжджали Луцьк в службових справах (їздили знімати на відео незаконний браконьєрський видобуток гравію у Чернівцях, про що окремо напишу). У пошуках місця, де можна пообідати, натрапили на ресторан «Мелодія». Коли ми хотіли зайти всередину, мого товариша не пустили через те, що він у ВІЙСЬКОВІЙ ФОРМІ! Йому запропонували залишитися за столиком на вулиці», - написав нардеп.

Він наголосив, що боєць був тверезий, нормально поводився, на формі були нашивки Нацгвардії.

Проте жодні прохання і переконання не подіяли на працівників ресторану, мовляв, такий «дрес контроль».

«То у мене питання: що на Волині робить цей осередок сепаратизму?! В Україні триває війна, військові захищають нас від російських окупантів, а ми відмовляємо їм у відвідуванні закладу харчування? Я на Сході такої кричущої несправедливості не бачив, там військових поважають. Колись так в Америці не пускали африканців, називалось це расизм. Хіба це не те саме?

Звертаюсь до мера Луцька Микола Романюк і губернатора Володимира Гунчика . Прошу взяти це питання під контроль. Чи знаєте ви про такі «правила» і того, хто їх встановив? Цю людину треба визначити, бо вона може бути ворогом нашої країни! А від представників ресторану вимагаю пояснень.

Всім свідомим лучанам пропоную ігнорувати цей заклад, поки там діють такі безглузді правила», - написав Михайло Гаврилюк.

Ще один ресторан – в чорний список!Недавно разом зі своїм побратимом добровольцем Нацгвардії, який зараз у відпустці, п...

Posted by Mihaylo Gavrilyuk on 8 октября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus