USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку олімпійський призер екзаменував дзюдоїстів

12 Квітня 2017 23:33
Щороку турнір на призи бронзового призера Олімпіади-2000 в Сіднеї Руслана Машуренка збирає талановиту і амбітну молодь з усієї країни. І це недивно, адже переможці автоматично отримують звання «майстра спорту». Цьогоріч до Луцька на одинадцяті за рахунком престижні змагання приїхало 28 команд з 17 регіонів України.

«Дзюдо на Волині – популярний вид спорту. Нещодавно відбувся чемпіонат України в Луцьку, тепер – цей турнір. Кожен рік змагання проводяться на хорошому рівні завдяки волинській федерації дзюдо, завдяки керівництву ліцею, яке йде нам на зустріч і надає майданчик», - зазначив Руслан Машуренко.

За чемпіонство на змаганнях спортсмени отримують звання «майстра спорту», тому учасники до змагань готуються ретельно. Таких турнірів в Україні всього три.

«І це було видно по боротьбі, по градусу напруги, всі переживають. Були дуже цікаві сутички. В будь-якому випадку це не звичайний турнір. Боротьба непогана і загалом чемпіони змагань справді достойні цього звання. Місцеві дзюдоїсти мене завжди приємно дивують. Та й так завжди ми помічаємо, коли несподівано з'являється талановита молодь з різних регіонів, бо в дзюдо у нас широка географія», - розповів організатор.

На жаль, цьогоріч місцеві дзюдоїсти не змогли підкорити вершину п’єдесталу. Але з 17 волинян восьмеро отримали медалі. Не кожна вагова категорія була однакової складності, в деяких змагалось лише по чотири спортсмени, а в деяких 17-18. Варто відзначити місцевих спортсменів, які здобули найбільше – по три перемоги на своєму турнірному шляху: Максим Москальчук (55 кг – 2 місце), Антон Галюк (66 кг – 3 місце), Назар Зубчик (66 кг – 3 місце), Павло Отребчук (+100 кг – 3 місце), Денис Сац (+100 кг – 3 місце).

«Волинські дзюдоїсти показують непогані результати, особливо молодь і юнаки. Вірю, що в недалекому майбутньому у нас будуть хороші спортсмени, які зможуть дійсно показувати хороші результати на міжнародному татамі в дорослій команді», - поділився Машуренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНЯНИН ВИБОРОВ БРОНЗУ НА ЧЕСЬКОМУ ТАТАМІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus