USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські дзюдоїсти стали шостими на чемпіонаті України

23 Березня 2017 18:46
У загальному підсумку Чемпіонату України серед юніорів та юніорок до 21 року з дзюдо Волинська область посіла 6 місце із 25 регіонів України.

Нагадаємо, що 21–23 березня Луцьк приймав понад 300 спортсменів із усієї України, які брали участь у змаганнях із дзюдо.

Волинь у підсумку чемпіонату зайняла шосту позицію (четверту серед дівчат і дев’яту серед хлопців), уступивши Києву, Дніпропетровській, Одеській, Харківській і Київській областях, які розмістилися на 1–5 місцях відповідно.

За словами директора Федерації дзюдо Волині Віталія Терешкевича, це великий успіх для збірної дзюдоїстів області і ми можемо пишатися такими досягненнями.

Загалом волиняни здобули п’ять призових місць у різних вагових категоріях:

Валентина Шмаль стала першою серед юніорок у ваговій категорії до 48 кг.

У ваговій категорії до 57 кг Тетяна Радошинська і Христина Янчук розділили ІІІ місце.

Серед юніорів у ваговій категорії до 60 кг Вадим Чернов зайняв ІІІ місце.

Дмитро Онищук посів ІІІ місце у віковій категорії до 90 кг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дзюдоіст Показати IP 23 Березня 2017 19:29
Дмитро Онищук посів ІІІ місце у віковій категорії до 90 кг. а в школу я пішов в 25 кг тепер вік в кг рахуватиму
Академія Показати IP 24 Березня 2017 10:08
Колектив та студенти Академії рекреаційних технологій і права щиро вітають студентку 2 курсу напряму підготовки «Здоров’я людини» Валентину Шмаль, майстра спорту з дзюдо із золотою нагородою та студентку 1 курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» Тетяну Радошинську, майстра спорту з дзюдо із ІІІ місцем на Чемпіонаті України з дзюдо. Бажаємо спортсменам не зупинятися на досягнутих результатах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus