USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку перенесли суд у справі віконних шахраїв

23 Липня 2018 11:03
У Луцьку 43 пенсіонери стали жертвами віконних аферистів. 20 липня мав відбутися суд над шахрайкою, 24-річною Наталією Яремчук, яка нині перебуває під домашнім арештом у Тернопільській області. Жінка не прибула на засідання у зв'язку з хворобою, тому суд перенесли на 12 вересня.

"Підприємці" їздили по квартирах та агітували людей, переважно похилого віку, встановлювати пластикові вікна. Їм обіцяли знижку в рамках "Програми для пенсіонерів" та вигідні умови розстрочки, про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

В результаті, ті хто спокусився на "вигідні умови", залишились без грошей і без вікон.
Нагадаємо, салон вікон, дверей та балконів не один місяць функціонував за адресою проспект Волі, 66 в Луцьку.

Шахраї працювали за схемою: підписували з пенсіонерами договір, брали завдаток, а вікон не ставили. Тоді підприємець Наталія Яремчук у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заявляла, що всі спори з клієнтами вирішуватиме суд.

Реагуючи на скарги ошуканих лучан, поліція внесла матеріали справи до ЄРДР від 30.12.2016-го року за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 КК України (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

Зрештою у людей урвався терпець і вони силою пробували повернути вкрадені гроші. Тоді від шахраїв і сліду не стало.

Втім, редакція знайшла місце перебування горе-бізнесменів: «засвітилися» в Івано-Франківській області, де теж ошукували людей.

Саме там волинські правоохоронці січні 2018 року вручили Яремчук підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 190 КК України.

Після цього спритниця зникла і на виклики слідчого не з'являлася, тому її було оголошено в розшук. 24 травня 2018 року жінку затримали працівники Луцького відділу поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus