USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із пологового в «руки» прокурорів – знайшли віконних шахраїв із Луцька

23 Січня 2018 19:00
Десятки лучан торік постраждали від горе-бізнесвумен Наталії Яремчук і її помічників, які брали кошти за енергоощадні вікна та їх не встановлювали. Знайшли жінку у пологовому, де і вручили їй підозру про вчинення злочину.

Нагадаємо, що салон вікон, дверей та балконів не один місяць функціонував за адресою проспект Волі, 66 в Луцьку.

Шахраї працювали за схемою: підписували з пенсіонерами договір, брали завдаток, а вікон не ставили. Тоді підприємець Наталія Яремчук у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заявляла, що всі спори з клієнтами вирішуватиме суд.

Реагуючи на скарги ошуканих лучан, поліція внесла матеріали справи до ЄРДР від 30.12.2016-го року за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 КК України (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

Зрештою у людей урвався терпець і вони силою пробували повернути вкрадені гроші. Тоді від шахраїв і сліду не стало.

Втім, редакція Інформаційного агентства Волинські Новини знайшла місце перебування горе-бізнесменів: «засвітилися» в Івано-Франківській області, де теж ошукували людей.

Саме там волинські правоохоронці днями вручили Яремчук підозру у вчиненні злочину.

«В Івано-Франківській області жінці вручили підозру у шахрайстві. З вересня 2016 по квітень 2017 спритниця ошукала більше 40 волинян, обіцяючи виготовити металопластикові вікна, отримавши завдаток, вона зникала. Таким чином жінка ошукала людей на суму більше 210 тисяч гривень. Оскільки вона щойно після пологів, то її не затримували, зараз вирішується питання щодо запобіжного заходу», - розповідає прес-секретар прокурора Волинської області Наталія Мурахевич.

Справу надалі вестимуть волинські правоохоронці.

До слова, один із постраждалих, волинянин Андрій, розповів, що виграв судовий позов проти аферистки.

«Суд ми виграли, її зобов’язали повернути нам всю суму коштів, також її зобов’язали компенсувати і завдані моральні збитки. Цю постанову я заніс у виконавчу службу», - розповідає Андрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
І я теж Показати IP 23 Січня 2018 22:25
Напишіть будь ласка з ким зв’язатися, щоб додати їй ще + 3 тис.грн.які вона взяла і не зробила вікна. Нехай їй дадуть «по самі помідори»!!!
Анонім до І я теж Показати IP 24 Січня 2018 08:48
В поліцію із заявою.
Адвокат Показати IP 24 Січня 2018 14:14
Та на ній вже ніякого майна давно немає, нічого з неї не візьмеш...
Позивач до Адвокат Показати IP 24 Січня 2018 16:45
Так може говорити тільки адвокат шахрайки, а борги з неї списати буде ой як важко.
Адвокат до Позивач Показати IP 24 Січня 2018 19:59
Я маю на увазі, що у неї відсутнє будь-яке майно, а тому наявність позитивного рішення про стягнення боргу буде нівелюватися тим, що його практично неможливо виконати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus