USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Затримали віконну шахрайку, яка ошукала понад 40 волинян

24 Травня 2018 19:19
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про шахрайства, вчинені 25-річною мешканкою села Малушка Березнівського району Рівненської області, інформує прес-служба прокуратури області.

Із вересня 2016 по квітень 2017 року спритниця ошукала більше 40 волинян,укладаючи з ними договори про надання послуг із виготовлення і встановлення металопластикових вікон та дверей, не маючи наміру надавати такі послуги. Після одержання завдатку жінка зникала. Таким чином вона завдала потерпілим майнової шкоди на суму понад 200 тис. грн.

Нагадаємо, що салон вікон, дверей та балконів не один місяць функціонував за адресою проспект Волі, 66 в Луцьку.

Шахраї працювали за схемою: підписували з пенсіонерами договір, брали завдаток, а вікон не ставили. Тоді підприємець Наталія Яремчук у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заявляла, що всі спори з клієнтами вирішуватиме суд.

Реагуючи на скарги ошуканих лучан, поліція внесла матеріали справи до ЄРДР від 30.12.2016-го року за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 КК України (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

Зрештою у людей урвався терпець і вони силою пробували повернути вкрадені гроші. Тоді від шахраїв і сліду не стало.

Втім, редакція знайшла місце перебування горе-бізнесменів: «засвітилися» в Івано-Франківській області, де теж ошукували людей.

Саме там волинські правоохоронці січні 2018 року вручили Яремчук підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 190 КК України.

Після цього спритниця зникла і на виклики слідчого не з'являлася, тому її було оголошено в розшук. Сьогодні, 24 травня 2018 року, жінку затримано працівниками Луцького відділу поліції.

Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus