USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пікетували прокуратуру: вимагали покарати нардепів

16 Січня 2015 11:54
Лучани приєдналися до Всеукраїнської акції, прийшовши до стін прокуратури, аби правоохоронці покарали нардепів, які голосували за «диктаторські закони».

Акція громадських активістів відбулася сьогодні, 16-го січня, в Луцьку.

«Під стінами прокуратури по всіх великих містах відбуваються подібні акції, адже ще жоден не був покараний за ті «закони», які і стали точкою відліку кровопролитних подій на Майдані. Окрім того, на Волині було переслідування громадських активістів, але ніхто не покараний за це, правоохоронці - бездіяльні. Ми хочемо привернути увагу до цього, ми - не забули», – звернувся до присутніх депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.
депутат Луцької міської ради Павло Данильчук
депутат Луцької міської ради Павло Данильчук
Для прокурорів Волині й Генерального прокурора України підготували письмове звернення.

«Так, 31 липня, минулого року відкрили кримінальні провадження прокуратурою, але ми не знаємо результатів. Тоді, рік тому, 16-го січня, за «диктаторські закони» проголосували більше 200 нардепів, з них понад шістдесят - знову у Верховній Раді нового скликання. Ми хочемо, аби їм, для початку, вручили повістку про підозру, а далі покарали винних. Ті депутати зараз говорять, що їхні голоси не правильно зрозуміли, та більшість з них почали робити такі заяви перед виборами», - розповів автомайданівець Олег Бондарук.
Автомайданівець Олег Бондарук
Автомайданівець Олег Бондарук
У колективному зверненні йдеться: «Минає рік з моменту скоєння злочину народними депутатами VII скликання, які організували та провели незаконне голосування 16 січня за «диктаторські закони». Дії цих осіб призвели до вибуху вуличних протестів та стрімкої ескалації насильства з боку влади по відношенню до громадян України. За рік з бюджету витрачено 3,2 мільярда народних гривень на забезпечення системи прокуратури. Втім, виявити злочинців і притягнути їх до кримінальної відповідальності система виявилася нездатною. Вимагаємо негайно повідомити про підозру всім 235-ти народним депутатам, хто зазначений в офіційних результатах голосування 16-го січня».
Звернення передали заступнику прокурору Волинської області Олександру Сліпчуку. Також правоохоронцю дорікнули: за те, що «тягали» по судах луцьких громадських активістів під час Майдану, чинячи на них тиск, ніхто не покараний.

«Я не «тягав» нікого по судах. Я не володію інформацією досконало, ці питання не входять у мою компетенцію», – пояснив прокурор.

Окрім того, під час акції протесту, активіст Самооборони Майдану та член виконкому Богдан Климчук запропонував 16 грудня зробити Міжнародним днем «андонів».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що депутати відкликають голоси під законами 16 січня, серед них - волиняни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Андрій Показати IP 16 Січня 2015 12:00
так а що Данильчук уже у ЗМІ як депутат міської ради уже не як представник правого сектору ?
Доктор Хаус до Андрій Показати IP 16 Січня 2015 14:42
Погнали данильчука з правого сектору через хабар...
Ілля Показати IP 16 Січня 2015 12:02
А зараз що краще? зараз нічого не змінилось ! хто мае гроі -той музику замовляе а правда де? а совість де?
Анонім Показати IP 16 Січня 2015 12:03
А Данильчук -герой як не засвітиться то не проживе. Вже наробив в правому секторі? Діяч. Вали на Схід і там показуй своє геройство.М*дак.
Військкомату до Анонім Показати IP 16 Січня 2015 12:12
Повістки в армію терміново данильчуку, тимощуку і іже їм подібним. Хай йдуть воювати, а то бувший "очільник" ПС побув для піару на сході і вже знову тут. А тимощук і не рухнувся - ходив весь час по базарах - данину збирав (мовляв на схід). А куди вона пішла? Вже осточортіли всім тут. На фронт лобуряк!
ДАНИЛЬЧУКУ до Анонім Показати IP 16 Січня 2015 12:33
Ти краще вийди на майдан, і через ЗМІ поясни людям чому ти, твій заступник та інші "браві" хлопці не на передовій. Слабо там бути? Звичайно, хай гинуть інші. А вас і тут непогано кормлять.
Патріот Волині до ДАНИЛЬЧУКУ Показати IP 16 Січня 2015 16:44
Єремєєв, Мартиняк і Івахів = головні зрадники нашої патріотичної Волині , які 16 січня 2014 року голосували у Верховній Раді за ці диктаторські закони Януковича. Саме це голосування спочатку картками, а потім руками стало іскрою, яка розпалила пожар братовбивства по вулиці Грушевського і завершилося втратою Криму та війною в Донбасі. Потім ці зрадники пішли ще далі: Єремєєв як рідних братів пригрів під своїм крилом у депгрупі це дике стадо колишніх регіоналів та ще й гонорар по 30 тисяч зелених їм платить щомісяця. Це просто ганьба для нас волинян: це для того ми обирали Івахіва, Мартиняка, Єрємєєва, щоб вони пішли в опозицію до нашої демократичної влади, яку обрав революційний Майдан, тобто всі ми? Вони вже фактично зайняли місце колишніх прибічників Януковича - регіоналів. На майбутніх виборах до Верховної ради ми повинні одностайно сказати цій трйці зрадників тверде "досить, пора на смітник історії".
якби до Анонім Показати IP 16 Січня 2015 18:05
ці міліцейські ***** в погонах і шевронах яникову ср...ку менше захищали, то не було б і війни на сході, і майдану не було б, і прокурорів не пікетували б по всій країні. Так що перестаньте писати гидоту, бо і так зрозуміло, що мерзенні коментарі які ми тут читаємо належать міліції і членам їхніх сімей.
Андрій Показати IP 16 Січня 2015 12:09
Хто з нардепів проголосував за закони 16 січня, а потім відкликав свої голоси після перемоги Революції гідності? Єремеєв, Івахів, Мартиняк, Мартинюк? А Палиця як завжди прогуляв засідання чи картку свою комусь знову позичив?
Патріот Волині до Андрій Показати IP 16 Січня 2015 16:45
Єремєєв, Мартиняк і Івахів = головні зрадники нашої патріотичної Волині , які 16 січня 2014 року голосували у Верховній Раді за ці диктаторські закони Януковича. Саме це голосування спочатку картками, а потім руками стало іскрою, яка розпалила пожар братовбивства по вулиці Грушевського і завершилося втратою Криму та війною в Донбасі. Потім ці зрадники пішли ще далі: Єремєєв як рідних братів пригрів під своїм крилом у депгрупі це дике стадо колишніх регіоналів та ще й гонорар по 30 тисяч зелених їм платить щомісяця. Це просто ганьба для нас волинян: це для того ми обирали Івахіва, Мартиняка, Єрємєєва, щоб вони пішли в опозицію до нашої демократичної влади, яку обрав революційний Майдан, тобто всі ми? Вони вже фактично зайняли місце колишніх прибічників Януковича - регіоналів. На майбутніх виборах до Верховної ради ми повинні одностайно сказати цій трійці зрадників тверде "досить, пора на смітник історії".
лучанка Показати IP 16 Січня 2015 12:29
припиніть Данильчуки і їм подібні робити з людей дурнів. Де ви були коли були вибори. тоді треба було галасувати та пікетувати але ж ні. Зараз немає чого це робити - вони уже депутати за них проголосквали волиняни, А зараз піаритесь показуєте свою громадську активність - наробили біди то на схід тепер, а ми самі тут наведемо порядок в місті. Соромно і гірко за таких "активістів" - рвуться всі до влади а мозгів то немає щоб керувати а ви учасники процесу ще більшими дурнями виглядаєте бо ведетися н7а чорт зна що. Читайте закони хоч чуть- чуть.........
567 до лучанка Показати IP 16 Січня 2015 12:36
А вони будуть бігати по місту поки люди їх самих не винесуть звідси, або поки не запхають в сміттєвий бак. А це вже близько.
Всім Показати IP 16 Січня 2015 13:00
На всякій караван завжди знайдеться парочка собак
Оля Показати IP 16 Січня 2015 13:27
Це т*па шайка блатних і нер*з*мних,як вже вони достали тими пікетами-вже Україна і так в д..пі з такими "активістами".
вік Показати IP 16 Січня 2015 13:29
Оце так багато активістів,ото підтримка-сором і жах тим данильчукам і ко.Нажилися на Майдані,накрали грошей під час "революції позору"а точніше вибивали ті гроші,машини в інших ,а тепер знову колотять.
лучанин Показати IP 16 Січня 2015 13:55
Підтримую богдана климчука - оголосити 16 січня Днем "АНДОНІВ". Він, пашуля данильчукі і цей десяток д*білів, які прийшли до прокуратури - перші Члени клубу АНДОНІВ.
123 Показати IP 16 Січня 2015 14:29
100% підтримую всіх їх на передову, а то бродять по місту без діла як ті шакали, вже біди в державі наробили своїми майданами, покажіть патріотизм свій на сході.
якби до 123 Показати IP 16 Січня 2015 19:10
це ти біди наробило своєю тупістю.Багато тупих і дурних, тому без майданів нам не обійтися , даби дураки прозріли. Давайте, мінусуйте!
Лижник Показати IP 16 Січня 2015 14:53
А шо за сноубордистка така гарна на фото?
z Показати IP 16 Січня 2015 14:59
Схоже преси білше, ніж пікетчиків
Лучанин Показати IP 16 Січня 2015 15:27
да Паша молодець!!!!!!!!!!! Замість того, щоб лити бруд - хоч хтось зробив аби половину того що він, а не усі тут диванні герої і ср*ть на кого не лінь!
Василь Показати IP 16 Січня 2015 17:57
Паша. Молодець. Не слухай їх. Всі мої знайомі кого я знаю підтримують тебе. Побільше б таких як ти.
Правильно до Василь Показати IP 16 Січня 2015 19:16
Данильчука підтримують молоді і прогресивні, а всілякі тут "мудрагелії" все казяться і мінусують. Схаменіться, бо скоро мінусувати задовбетеся.
gh Показати IP 16 Січня 2015 18:20
коментар було видалено
Факт Показати IP 16 Січня 2015 18:57
Пікет підтримую. Прокуратура справді бездіє. Людські кошти витрачаються на годування дармоїдів.
якби до Факт Показати IP 16 Січня 2015 19:12
Вона не бездіє, вона активно мінусує, засунувши носа в монітор.
лучанин Показати IP 17 Січня 2015 11:16
Як надоїла та пашкіна морда з очима втупленими в землю, судячи по кількості активістів данильчук здувся - ждем приземлення останнього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus