USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку поблизу нічного клубу затримали наркодилера. Фото

29 Вересня 2016 10:05
Правоохоронці затримали підозрюваного у збуті наркотичних засобів, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

Патрулюючи вночі по проспекту Відродження, полісмени відреагували на заклик громадян, які затримали невідому особу. За їхнім твердженням, чоловік збуває наркотичні засоби біля одного з нічних закладів.

Провівши поверхневий огляд, інспектори виявили у нього 2 спеціальні електронні ваги, які, вірогідно, використовуються для зважування наркотиків, а також поліетиленові пакетики для фасування.

Затриманий визнав, що має при собі наркотичні засоби, та повідомив, що недавно вживав наркотики і вводив собі ін’єкцію. На місце події викликали слідчих.

Також 27-річного підозрюваного у збуті наркотиків доставляли в наркодиспансер, де працівники впізнали його, адже раніше проходив тут лікування від наркозалежності.

Згідно з попередньою інформацією, він був засуджений за статтею 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Уважний Показати IP 29 Вересня 2016 12:01
То був Йован Савчик!! Йому ще нема 27 років, він просто пухкенький)
Срамник Показати IP 29 Вересня 2016 12:04
Савич, закінчуй торгувати спайсами)))
Наркобарон Показати IP 29 Вересня 2016 22:47
Не чисто спрацював, Йване(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus