USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку поменшало комунальних підприємств

24 Липня 2014 09:19
Рішення про ліквідацію КП «Естет» ухвалили депутати міської ради.

Про це йшлося під час 62-ї сесії Луцької міської ради 23 липня.

Як пояснила начальник відділу фінансового контролю та аудиту Валентина Малютіна, йдеться не про долю приміщення по проспекту Відродження, 24, а про ліквідацію підприємства, яке по суті не здійснює господарської діяльності. Приміщення наразі перебуває у користуванні боксерського клубу олімпійського резерву.

Про те, яка подальша доля секцій, які базуються у приміщенні, розповів перший заступник міського голови Святослав Кравчук. З його слів, приміщення передадуть на баланс виконкому, призначенням його залишиться надання послуг дітям мікрорайону та Луцька. З його слів, на базі «Естету» є єдиний професійний манеж, де дітей можна готувати до міжнародних спортивних змагань. Наразі у секціях займаються 300 дітей.

Святослав Кравчук повідомив, що гуртки спортивного спрямування працюватимуть у приміщенні надалі, а гуртки народних та бальних танців базуються у Палаці учнівської молоді та Палаці культури міста Луцька. З його слів, з міського бюджету не витрачали жодних коштів на розвиток КП «Естет», натомість залучали кошти спонсорів. Підприємство створили у 2011 році зі метою погашення боргів за комунальні послуги і воно не є збитковим.

Депутати просили уточнити, хто гарантуватиме, що у приміщенні працюватимуть спортивні секції. Насамкінець, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич запропонувала внести доповнення у проект рішення. Так, у рішенні буде вказано про подальше використання приміщення за призначенням спортивно-естетичного профілю. Депутати проголосували за проект рішення із цим доповненням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus