USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку вщент згоріла будівля. Фото

29 Травня 2018 22:50
Пожежа виникла пізно ввечері 29 травня на вулиці Станіславського в Луцьку.

Про це з місця події повідомив журналіст Інформаційного агенства Волинські Новини.

Так, на приватному обійсті загорілася буділя, яка стояла позаду будинку. Два екіпажі рятувальників намалися загасити вогонь.

Станом на 22.55 майже повністю знищив халабуду, у якій до того довгий час ніхто не жив. Люди кажуть, що власник приватного будинку та земельної ділянки помер, проте у нього залишився спадкоємець. Та додать, що вже деякий час сюди приїжджають компанії і відпочавають. А сьогодні, 29 травня, невідомі особи заносили у будівлю, яка нині згоріла, автомобільні покришки.

Також сусіди розповідають, що за декілька хвилин до пожежі вони чули там вибухи, схожі на вибухи петрад або іншої піротехніки.

На щастя, у пожежі ніхто не постраждав.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus