USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани просять роз’яснень щодо пільг для мобілізованих

26 Лютого 2015 10:19
Надати роз’яснення щодо того, як рідні мобілізованих лучан можуть скористатися пільгами у сплаті за комунальні послуги, просять міського голову.

Депутатський запит до міського голови оголосив під час 71-ї сесії міськради 25 лютого Аскольд Пекарський.

До депутата звернулися лучанка Ліна Ураєва з питанням, яке стосується усіх сімей чоловіків, які мобілізовані до Збройних сил України. Відповідно до постанови Кабміну, а також Указу Президента, існують гарантії соціально-правового захисту мобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей, а саме мобілізованим надаються права та пільги у вигляді знижок на сплату за комунальні послуги.

Лучанка зазначає, що їй незрозуміло, як можна скористатися цим правом. Із проханням врегулювати питання оплати комунальних послуг сім’ї офіцера-мешканця Луцька Дмитра Ураєва, мобілізованого до ЗСУ 28 січня цього року. Загальне роз’яснення із цього приводу просять опублікувати у комунальній газеті «Луцький замок».

Депутати підтримали цей запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дружина мобілізовано Показати IP 26 Лютого 2015 10:27
Прохання крім газети цю інформацію ще оприлюднити на вашому та інших сайтах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus