USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – проти встановлення пивної діжки поблизу школи

3 Квітня 2016 20:00
Депутати міськради вирішили не надавати земельну ділянку підприємцю, який здійснює торгівлю пивом неподалік від навчального закладу.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проект рішення про надання фізичній особі-підприємцю Шубіну В.Л. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по проспекту Відродження, 30а (площею 0,0014 гектара). Як повідомив начальник управління земельних ресурсів Луцької міськради Сергій Шабала, профільна комісія не підтримала проект рішення.

Об’єкт нерухомості (пивна діжка) зареєстрований на підставі договору купівлі-продажу. Депутати нагадали, що раніше з подібною приватизованою пивною діжкою були проблеми у районі залізничного вокзалу під час його реконструкції. Об’єкт по проспекту Відродження розташований у зеленій зоні, неподалік від школи, де, на думку обранців міської громади, взагалі не повинно бути таких торговельних точок.


Окрім цього, депутати поновили договір оренди землі фізичній особі-підприємцю Мабудову Фузулі Мікаілу огли для обслуговування кафе по проспекту Президента Грушевського, 22б (площею 0,0228 гектара) попри певні зауваження. Так, депутат Тарас Шляхтич зауважив, що на ділянці розташоване вже не кафе, а аптека, тож під час наступної сесії варто внести зміни до проекту рішення.

Сергій Шабала зазначив, що у реєстрі речових прав на нерухоме майно та технічному паспорті вказано, що це об’єкт нерухомого майна кафе. Депутат Сергій Була запропонував передбачити у проекті рішення благоустрій території за кафе, щоб там був не смітник, а викладена бруківкою ділянка. Депутати підтримали проект рішення із цим доповненням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 3 Квітня 2016 20:39
Біля 4 школи магазин продає алкоголь та сигарети без проблем.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2016 21:04
То магазин ,а не генделик!
олег Показати IP 4 Квітня 2016 05:46
біля сходинок 19 школи \центральний вхід\ неховаючист ввідкриту і хлопці і дівчата смалять цигарки,а за рогом школи і дра курять і нічого,то вони що в магазині купили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus