USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку закрили 5 незаконних гральних закладів

3 Серпня 2017 13:17
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.203-2 КК України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

У середу, 2 серпня 2017 року, працівники Управління захисту економіки у Волинській області департаменту захисту економіки Національної поліції України на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду обшукали 5 приміщень, які функціонували як Інтернет-клуби та місця розповсюдження державних лотерей. Насправді ж там незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу шляхом доступу через мережу Інтернет до віртуальних казино з обов’язковою умовою сплати гравцем грошових коштів адміністратору.

Під час обшуків працівники поліції виявили та вилучили 69 системних блоків, 71 монітор, 48 флеш-карт, 2 платіжні термінали «PayBox», 2 апарати для друку кодів доступу до гральних серверів, Wi-Fi-роутери, комплектуючі до комп’ютерної техніки, телевізор, мобільний телефон, чеки, чорнові записи та бухгалтерські документи, які вказують на причетність фігурантів до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу, а також грошові кошти у сумі 20 тис. грн.

Усього вилучили майна на суму понад 600 тис. грн.

Нині вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та подальше його направлення до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центу МВС України для проведення експертних досліджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 3 Серпня 2017 13:27
А є законні?Огласітє весь спісок пжалуста...адреси,бо ті що працювали,так і далі працюють,напевно вони законні)))
Анонім Показати IP 3 Серпня 2017 14:06
на ДПЗ біля супермаркету Салют що за притон ? кому він потрібен?
Лучанка Показати IP 3 Серпня 2017 17:39
Коли черга дійде до вул. Лесі Українки тут їх 5. Чи тут їх кришують крупні акули?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus