USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розроблять електронну карту мереж, щоб відслідковувати аварії і прориви

21 Листопада 2019 12:48
Наступного року в Луцьку планують розробити електронну карту теплових мереж.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

На розгляд комісії винесли проєкт рішення Про затвердження Програми підтримки ДКП «Луцьктепло» на 2020 рік.

Директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський розповів, що наступного року підприємство планує започаткувати низку заходів, зокрема з реконструкції котелень і мереж.

Окрім того, як і КП «Луцькводоканал», ДКП «Луцьктепло» хоче розробити електронну карту мереж міста Луцька, аби містяни могли відслідковувати ймовірні аварії, прориви та поточні ремонти в онлайн-режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дубнівський Показати IP 21 Листопада 2019 13:39
Яка карта. Вони кожен рік в одноту й тому ж місці ремонтують теплотрасу. На Дубнівській, 34 в черговий раз накопали ям після капітального ремонту двору за бюджетні гроші. А заасфальтовувати в них можливості не має хоча повинні. Знову напевно по бумагам відновлять а гроші вкрадуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus