USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку таксист служби Bolt в’їхав у Nissan, а на суді заявив про невинуватість

29 Жовтня 2022 15:12
В обласному центрі Волині таксиста служби Bolt оштрафували на 850 гривень за вчинення ДТП, хоча на судді він заявляв про свою невинуватість.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 29 вересня на вулиці Конякіна. Водій таксі служби Bolt, який керував Peugeot 301, рухаючись заднім ходом, зіткнувся з Nissan Qashqai. Обидва авто отримали механічні ушкодження.

У суді таксист заперечив свою вину, пояснивши, що на ділянці дороги, де відбулася ДТП, він мав право здійснювати рух заднім ходом. Однак працівники поліції, які складали адміністративні матеріали, говорили інше. Чоловік стверджував, що перебуваючи за кермом, він був переконаний у безпечності свого маневру, а зіткнення відбулося саме з вини іншого учасника дорожнього руху.

Але суд слова водія Peugeot до уваги не взяв, оскільки докази свідчили про його винуватість. Тож таксиста оштрафували на 850 гривень.

Нагадаємо, на початку вересня на вулиці Єршова патрульні спіймали п‘яного водія служби таксі Bolt. Чоловік вийшов з авто та впав на узбіччі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валєнтін Показати IP 29 Жовтня 2022 16:28
Як заявив таксист, його ласточка стояла в невагомості, а в результаті обернання планети відбулось зіткнення з об'єктом, що знаходився на поверхні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus