USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку утеплять кілька шкіл і садків

21 Грудня 2021 17:59
Наступного року кілька закладів освіти Луцької міської територіальної громади термомодернізують. Ідеться, зокрема, про школи №2, 7, 5 та дитячі садки №26, 37.

Заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк на комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови інформувала, що у зв’язку зі зміною типів закладів освіти питання щодо кожної школи будуть розглядати окремо.

«У нас є питання щодо шкіл у селах Одеради, Клепачів, Кульчин тощо. Ці заклади потребують модернізації та змін. Думаю, нам доведеться переглянути питання функціонування тих чи інших закладів. Щодо певних з них є бачення, що ми їх зможемо перетворити у дошкільний заклад. Це цілком реально і можливо», – сказала вона.

Нагадала, що цього року школа №13 була включена у фінансування ДФРР на наступний рік. Очікують на перший транш у розмірі 10 мільйонів гривень.

Ірина Чебелюк повідомила також, що кілька закладів освіти буде включено в програму енергоефективності.

«Ми передбачаємо кошти для школи №5 на утеплення та ремонт даху, для шкіл №7, 2, шкіл у Боголюбах і Жидичині, для садочків №26, 37. Очікуємо, що потрапимо в цю програму і вже наступного року отримаємо кошти для того, щоб зреалізувати ремонти в цих закладах», – зазначила вона.

Нагадаємо, цього року завдяки проєкту НЕФКО в Луцьку модернізували понад 30 громадських будівель.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus