USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку викрили склад підробок пральних порошків відомих брендів

21 Жовтня 2016 19:27
Волинські правоохоронці викрили підпільний цех, в якому виготовляли пральні та миючі засоби із незаконним використанням товарних знаків відомих торгівельних марок. Про це повідомив прес центр Прокуратури Волинської області.

Правоохоронці здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного використання торгових знаків для товарів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 229 Кримінального кодексу України.


У ході досудового розслідування встановлено, що група осіб на території міста Луцька й Луцького району налагодила виробництво контрафактних пральних порошків та миючих засобів. Спритники фасували невідомі речовини у тару із незаконно виготовленими етикетками відомих світових брендів "Persil", "Тіdе" та "Аriel".

Наразі працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції в області спільно з оперативниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України проводять санкціоновані судом обшуки за місцями організації незаконних виробництв, у житлі та транспортних засобах фігурантів провадження та вилучають незаконно виготовлену продукцію, засоби її виробництва, грошові кошти і майно, здобуте злочинним шляхом.

Триває досудове розслідування.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини уже інформувало про те, що працівники Управління захисту економіки у Волинській області спільно із слідчими Луцького відділу поліції у жовтні цього року виявили та вилучили, зокрема, понад 1 тисячу ємностей різноманітного об’єму із вмістом пральних та миючих засобів, близько 500 кілограмів сипучої речовини, яку добавляють до пральних порошків, етикетки з написами торгових марок, порожню пластикову тару різної ємності, картонні упаковки для фасування контрафактної продукції. Місяцем раніше працівники кіберполіці та рівненські слідчі "накрили" у Луцьку нелегальний цех з виробництва фальсифікованих пральних порошків та інших миючих засобів, які потім збували через інтернет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ахванасій Показати IP 21 Жовтня 2016 20:11
Про цей цех знало пів західної україни.Оперативно спрацювали.
Патріот до Ахванасій Показати IP 22 Жовтня 2016 09:40
І все місто Луцьк )))))))) І сміх і гріх....
я не Андрій Показати IP 21 Жовтня 2016 21:13
На OLX море оголошень що пропонують Фейрі 5 л за 100 грн. чому ці реалізатори й надалі працюють?
рівенчанин Показати IP 22 Жовтня 2016 10:40
Молодці рівненські слідчі, це вам не лошари волинські
777 до рівенчанин Показати IP 22 Жовтня 2016 12:06
Сам ти лошара це Волинські слідаки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus