USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначили найкращий голос Волині

15 Жовтня 2016 16:18
Переможцем фіналу «Голос Волині» стала лучанка Олена Бардась. Журі та присутні глядачі обрали її найкращою виконавицею серед аматорів.

Фінал співочого дійства відбувся у пабі «ЛучеSk» 14 жовтня.

Протягом року в пабі визначали найкращих вокалістів місяця, які між собою змагались за звання «народного голосу Волині». Фінал змагань судило журі, до складу якого увійшов фронтмен гурту «МЕРІ» Віктор Винник, заслужений артист України, боєць АТО, співак Адам Горбатюк, а також музикантка Інна Кириченко.
«Вокальний бій» відбувався у трьох номінаціях: «Пісня-коронка», «Українська народна пісня», а також «Співак глядацьких симпатій».

До фіналу увійшли лучани Дмитро Лєхтанський, Владислав Семеняк та Олена Бардась – саме вони стали фіналістами місяця, виборовши право змагатись за головний приз та звання «Голосу Волині». До слова, у якості призу переможцю пропонують записати пісню та зняти професійний кліп.

Члени журі відзначили чудові вокальні дані учасників та зауважили, що кожен з них гарно вправляється з вокалом. Разом з тим, Інна Кириченко порадила включати до свого репертуару більше українських пісень.
Зрештою, після трьох кіл змагань журі обрало переможницю – нею стала «голос липня» Олена Бардась. Дівчина каже, що співає швидше «для себе та для душі», адже за професією вона – перукар, працює в студії краси «Ідеал».

«До фіналу особливо не готувалась – лише зачіску зробила», – жартує пані Олена.

У якості призу вона отримала сертифікат від пабу на 500 гривень, а також можливість записати будь-яку пісню та зняти професійний кліп. Єдиною вимогою є те, аби пісня була українською мовою.
Переможниця з грпою підтримки
Переможниця з грпою підтримки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2016 21:06
Можливо, це опечатка, але прізвище учасника СеменЮк, а не СеменЯк.
до організаторів Показати IP 16 Жовтня 2016 00:03
Пивнуха, хоч і гарна, все одно ПАБ... Такий і рівень конкурсу! Шкода, що Адам повівся....
поціновувач Показати IP 16 Жовтня 2016 10:11
Такі собі дівчата, нівроку собі. Як кажуть на нашій славні Україні - усе при них
Муза Показати IP 16 Жовтня 2016 15:31
Мені не подобається такий спів
Ила Показати IP 17 Жовтня 2016 11:16
мені також не дуже подобається. знають де сидіти ті дівчатка салко, пивко і огірочки...ахахха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus