USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку визначилися фіналісти баскетбольного Кубка міського голови. Фоторепортаж

19 Серпня 2023 15:45
В обласному центрі Волині стали відомі фіналісти Кубка міського голови з баскетболу. У фіналі зіграють MOJO та SlamCity, у складах яких є чимало представників суперлігового «Старого Луцька».

Півфінальні ігри відбулися на баскетбольному майданчику поблизу Центрального парку.

У першому півфіналі зійшлися BMGroup-LNTU та MOJO. Останні були фаворитами, адже у їхньому складі є баскетболісти «Старого Луцька» Максим Дейна, Григорій Алтухов та Олександр Прозапас, щоправда, на лавці у MOJO було лише двоє запасних.

У першій половині гра на майданчику була рівною – в першій чверті перемогли баскетболісти BM Group-LNTU 18:15, а після двох десятихвилинок на табло світився рівний рахунок – 37:37. Відзначимо, що і тренер, і баскетболісти BM Group-LNTU були не надто задоволені суддівством, постійно виказуючи претензії арбітрам.
Читати ще: Всі налаштовані на перемогу: у Луцьку за Кубок міського голови змагаються 9 баскетбольних команд. Фото

У третій чверті MOJO зуміло піти у відрив – 62:53. Фінальна десятихвилинка запам’яталася намаганнями баскетболістів BM Group-LNTU переламати хід гри, однак MOJO зуміли втримати переможний рахунок (85:77) та святкували вихід до фіналу.
У ще одному півфіналі грали «Є Бінго» у складі з ексбаскетболістами «Старого Луцька» Дмитром Швагринським, Романом Бондаруком і ветераном Юрієм Карпенком та SlamCity з чинними баскетболістами «Старого Луцька» Володимиром Коцьком, Кирилом Панфіловим та Петром Глушком.

Читати ще: «Боялися, щоб баскетбольні конструкції витримали кількість данків»: у Луцьку визначився одноосібний лідер Кубка міського голови

Вже у першій чверті SlamCity накидало на подвійну перевагу – 32:15. Друга чверть була рівнішою, але загальний рахунок після першої половини був 52:32 на користь слемерів.
Після третьої чверті SlamCity ще більше наростило свою перевагу – 71:43. В останній десятихвилинці «Є Бінго» трішки скоротило відставання, але загальну перемогу здобули баскетболісти SlamCity–89:69.
Тож завтра у фіналі на майданчику поблизу Центрального парку зійдуться MOJO та SlamCity.

Організатори змагань: Луцька міська рада (Департамент молоді спорту) та Федерація баскетболу міста Луцька.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 19 Серпня 2023 16:24
Офіційні особи мали б вже зрозуміти, що масштаб масових заходів в місті має відповідати рівню його захищення засобами ППО, щоб не було як в Чернігові, де комусь закортіло зробити виставку ....
До 124 Показати IP 20 Серпня 2023 08:39
Це потребує проактивного, аналітичного мислення, а не прищвидченого виконання чиєїсь "ідеї" або просто забаганки. Цьому треба вчитись, цьому в нашій країні не вчать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus