USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку заслухають звіти благодійних організацій медичних закладів

17 Січня 2017 10:33
З’ясувати, скільки коштів зібрали та на які потреби їх витратили благодійні організації міських комунальних закладів хочуть члени профільної депутатської комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 17 січня.

Як повідомила голова комісії Алла Надточій, оскільки заплановані фінансові звіти щодо комунальних лікарень та центрів первинної медико-санітарної допомоги, депутати планують також заслухати річні звіти усіх благодійних організацій комунальних закладів міста. У звіті хочуть почути докладну інформацію про всі зібрані кошти та напрямки, на які їх спрямовували. На засідання запросять також голову правління ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитра Глазунова, аби почути звіт його благодійної організації, якщо вона співпрацює з міськими комунальними закладами.

Ознайомитися зі звітами планують вже після засідання чергової сесії міськради, 31 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ВОЛК Показати IP 17 Січня 2017 10:46
Діма не прийде - кишка тонка...
компетентні люди Показати IP 17 Січня 2017 11:13
Кишка не тонка, просто йому не буде що сказати. Різниця між тим, скільки грошей увійшло в касу ВОЛК і тим, скільки він відшкодував на лікування людям, рве на страшні суми. Дімі треба перестати підфарбовувати сивину на скронях, а задуматись про сушку сухарів. Чим побільше.
ВОЛК до компетентні люди Показати IP 17 Січня 2017 11:35
Зараз Дімас красне чубчика, полакує нігтики, сяде в "поршика" і поїде, як то він любить, по всіх газетах джинсу замовляти про те, як всілякі злі бабаї не дають йому чесному і пухнастому, як кажан, присмоктатися до людських грошиків. Ганьба вам, бабаї, ганьба!
До Надточій Показати IP 17 Січня 2017 11:48
Було б добре не тільки на Глазунова акцент робити, а заслухати звіти по використанню коштів і інших " благодійних та громадських" організацій, які збирають кошти з волинян на різні допомоги хворим,а витрачають їх відповідно не тільки на адресну допомогу хворим, але й на утримання свого офісу, зарплати собі і т.д. Це дозволяє досить не бідно жити. Справжніх благодійників зовсім мало, зараз це в основному заробляння коштів на показній благодійності, і той заробляє найбільше - в кого совісті найменше. А по великому рахунку - депутати невправі контролювати діяльність благодійних та громадських організацій ( це ж добровільні пожертвування ) - цим власне керівники цих фондів і користуються.
ВОЛК до До Надточій Показати IP 17 Січня 2017 12:04
Особливо цікавить діяльність всякого роду християнських організацій, - як там під "гумку" фури товару загоняють?
777 до До Надточій Показати IP 17 Січня 2017 12:17
" депутати невправі контролювати діяльність благодійних та громадських організацій" - а прокуратура?
До Діми Показати IP 17 Січня 2017 12:04
Все Дімон, кранти! "Порш" тобі не простять (а він бабки коштує)! За звичайну зарплату благодійника таке не купиш...
Прес-секретар Надточ Показати IP 17 Січня 2017 13:57
Ніде не написано, що Надточій хоче контролювати благодійні організації. Просто - заслухати. І, звичайно, за згодою благодійників і "благодійників". Хто чесний і почуває себе впевнено, той прийде і розповість, що він робить. А хто бере людські гроші собі в кишеню, той не прийде. Але до нього обовязково прийде прокуратура.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus