USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку затвердили склад комісії з перейменування вулиць

24 Лютого 2016 17:11
Представниця Інституту національної пам’яті Леся Бондарук працюватиме у складі комісії з впорядкування назв вулиць міста.

Відповідне рішення ухвалили під час 4 сесії Луцької міськради 24 лютого.

Як зазначила секретар міськради Юлія Вусенко, рада дещо запізнилася із рішенням, адже вже складений перелік вулиць міста, які необхідно перейменувати. Згідно з пропозицією депутата Павла Данильчука, до складу комісії включили представника Інституту національної пам’яті у Волинській області Лесю Бондарук. Згідно з пропозицією фракції «УКРОП», з складу комісії виключили депутата Микиту Рабана.

Таким чином, до складу комісії, яку очолила Юлія Вусенко, окрім Лесі Бондарук, увійшли депутати Павло Данильчук, Наталія Бунда, Ігор Поліщук, Аркадій Соломатін, Євгеній Ткачук, Микола Федік, Майя Шостак, Тарас Шляхтич, заступник начальника управління містобудування та архітектури міської ради, головний художник міста Ярослав Матвіїв та начальник відділу охорони культурної спадщини управління культури міської ради Петро Троневич.

Депутати підтримали проект рішення про комісію з впорядкування назв вулиць міста з пропонованими змінами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2016 17:44
Судячи з вищенаписаного депутати Луцька сидять без роботи і саме тому зайнялися питанням яке не прийде в голову навіть самій забезпеченій людині. Собака, коли нема що робити і то не вулиці перейменовує. Якщо вони думають що після перейменування людина, якій капає вода з даху на голову, забуде про це, то вони глибоко помиляються. В черговий раз народ дивиться що понавибирав і в упор не бачить. В свою чергу пропоную конкурс на перейменування цих депутатів.
Лучанину Показати IP 24 Лютого 2016 19:31
Шановний лучанине! Перейменування вулиць немає нічого спільного з водою, яка стікає з даху вам за комір. Відійдіть і вода капатиме не на вас. А тепер уявіть своєю уявою, що хтось прийшов у ваш дім, на власний розсуд переставив або навіть поміняв меблі, або провів на свою користь реконструкцію тепер вже не вашого будинку, і вас почав називати придуманим ним іменем. Вам напевно це дуже сподобалось, бо він взяв вас до себе на службу. Взяв, використав, зробив непридатним до іншого життя. Яким ви напевно і є. Подивились на це ваші нащадки і вирішили повернути вам ваше ім’я та поставити на місце ваші меблі , але ви цього вже не можете знести. Ото нервуєте. Заспокойтесь і заспокойте своїх братів по розуму.
ААААА!! Показати IP 27 Лютого 2016 10:35
хочу вулицю поплавського і ще насті і потапа!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus