USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку завершують капітальні ремонти доріг і дворів

8 Грудня 2017 17:46
Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась 8 грудня проінспектували хід робіт, що цьогоріч вже підходять до завершення на дорогах та прибудинкових територіях, інформують на сайті Луцької міської ради.

Першим оглянули відрізок дороги протяжністю 760 м на вулиці Ковельській, де наразі тривають роботи, які будуть завершені протягом двох днів. Тут було зроблено систему зливової каналізації, зараз вирівнюють та кладуть нижній шар асфальту, а верхній - вкладатимуть вже навесні. У проекті капітального ремонту вулиці Ковельської передбачено три ділянки: від межі міста до перехрестя з вулицею Чернишевського, від перехрестя вулиці Стефаника та вулиці Ковельської до мосту між ставками, від вулиці Глінки до мосту через Стир.
Також сьогодні оглянули кільце біля залізничного вокзалу, де висадили кущі та дерева. Юрій Крась розповів, що тут посадили туї, тиси та пузиреплодник червонолистий.
Завершуються роботи на прибудинковій території на проспекті Соборності, 38. Тут здійснено капітальний ремонт: покладено бруківку, зроблено пішохідні доріжки, освітлення, дитячий та спортивний майданчики.
Підсумовуючи побачене, радник міського голови Ігор Поліщук сказав, що всі роботи вже практично завершені, об’єкти будуть здані наступного тижня. Він зазначив, що найближчим часом формуватиметься перелік об’єктів для ремонту у 2018 році.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад додав, що вже складений список дворів, які потребують ремонту в першу чергу. Він буде внесений на розгляд сесії міської ради. За його словами, у 2017 році було передбачено більше 100 млн грн на ремонт доріг та прибудинкових територій, і залежно від перевиконання бюджету, на наступний рік можна буде передбачити більшу суму коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2017 19:01
Що означає - проінспектували ? А ну, відкрийте положення, функціональні обов'язки. У кого із трьох є такі функції. То є самий шо не є політичний піар для показухи сержантам і домогосподаркам. Хлопці, ви ж ніби проєвронейскі орієнтовані. То тільки в УКРАЇНІ ВЕЛИКІ НАЧАЛНИКИ НУ ДУЖЕ ЛЮБЛЯТЬ ЛЄНТОЧКИ РІЗАТИ. Інспектувати мають право уповноважені, відповідні на то органи. А питання службової ієрархії ? Відступіть крок вбік і подивіться збоку, як то виглядає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus