USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку перегоріло електронне табло на зупинці біля ЦУМу

30 Грудня 2016 15:29
«Розумна зупинка» не змогла запрацювати через неполадки з електронним табло. Після підключення його до мережі – дисплей вийшов з ладу.

Нагадаємо, ще в жовтні ІА Волинські Новини інформувало про те, що «розумна» зупинка перестала функціонувати через те, що прибрали звідти кіоск, до якого було підключено табло.

Так, вона мала запрацювати до кінця минулого тижня, у цьому запевнив заступник начальника управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Олександр Середа. Посадовець пояснив, що електромережі завершують встановлювати й цим займається підприємство «Візор».

Із того часу пройшов ще тиждень, а електронне табло так і не працює, більше того, конструкцію розібрали та демонтували дисплей.

Ситуацію прокоментував керівник підприємства «Візор» Степан Чухрій.

«Електромережі ми підвели, як і обіцяли, втім, коли підключили до них табло – воно перегоріло. Складно сказати чому так, можливо, що простояло без роботи довгий час. Його демонтували та завезли в ремонт. Нам обіцяли, що до нового року відремонтують. Не знаю, чи встигнуть, але думаю, що вже за тиждень-півтора ми його заберемо та встановимо», - пояснює Чухрій.



Втім, попри те, що табло таки може запрацювати, його функціональність не завжди дорівнює на всі 100%, адже чимало перевізників навмисно вимикають пристрої GPS у транспортах, щоб не можна було вслідкувати дотриманням ними графіків руху. З цього приводу в міській раді лише розводять руками. Хоча підписуючи договір з перевізником, його зобов'язують дотримуватися умов. У випадку трьох зафіксованих порушень міська рада має повноваження розривати договір з недобросовісним надавачом послуг. Та цей механізм врегулювання проблеми не використовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Грудня 2016 21:34
Це символл "Вікна у Європу"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus