USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зіткнулися два легковики. Серед постраждалих - дитина

16 Вересня 2016 09:34
У Луцьку легковик «ВАЗ 2107» зіткнувся з автомобілем «Citroen Berlingo» учора, 15 вересня, на вулиці Львівській. Внаслідок автопригоди травмувалося двоє людей. Серед них - дитина.

Про це повідомляє Сектор комунікацій ГУНП у Волинській області.

За кермом «ВАЗ 2107» перебував 39-річний житель Хмельницької області. Рухаючись вулицею Львівською, водій не надав перевагу в русі та зіткнувся із автомобілем «Citroen Berlingo», під керуванням 33-річного мешканця Луцького району.

Внаслідок автопригоди водій «Citroen Berlingo» та пасажир «ВАЗ 2107», (рік і дев’ять місяців) отримали тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги не госпіталізовувались.

За цим фактом поліція відомості внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus