USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У МАФі, що належить луцьким муніципалам, побили вікна

11 Лютого 2020 08:29
У МАФі, що належить луцьким муніципалам, невідомі вночі розбили вікна.

Про це повідомили на сторінці Департаменту муніципальної варти у фейсбук.

«Сьогодні 11 лютого було виявлено, що в МАФі який знаходиться на вул. Замковій та належить департаменту розбили вікна.

Нагадаємо, що 4 лютого підприємці з ринку Центральний та інші особи не дали вивезти дану конструкцію. Маніпулятор, що здійснював вивезення поліція незаконно затримала та не повертала впродовж 5 днів підряднику», – йдеться у дописі.
Нагадаємо, у ніч на 5 лютого працівники муніципальної варти, відповідно до рішення міської ради, розпочали демонтаж незаконних споруд на Центральному ринку. Проте місцеві підприємці заблокували спецтехніку та перекрили вулицю Глушець, перешкоджаючи законному демонтажу.

Вранці 5 лютого базарники заблокували роботу міської ради та зірвали засідання виконавчого комітету.

Виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт, своєю чергою, заявив, що демонтаж незаконно встановлених торгових кіосків продовжать.

10 лютого планувалося розпочати демонтаж паркану навколо ринку, який розміщений без дозвільних документів. Однак сьогодні працівники муніципальної варти так і не змогли розпочати демонтаж паркану, адже їм у цьому перешкоджають підприємці та невідомі особи.

Луцька міська рада, своєю чергою, звернулася до правоохоронних органів із заявою щодо перешкоджання департаменту муніципальної варти виконанню рішення про демонтаж незаконно встановлених металевих конструкцій на частині Центрального ринку.

Рішення про перенесення ринку повністю підтримала і громадська рада на позачерговому засіданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 11 Лютого 2020 08:51
А хіба розміщення кіоску обумовлене Комплексною схемою розміщення таких споруд ? Ні ! Тут і неозброєним оком видно що він розміщений на інженерних мережах - на високовольтних підземних кабелях ! Грубе порушення ! Сама свиня пліт дере ... . Я не на стороні базарників, але отака практика подвійних стандартів тільки підриває і так низький авторитет влади ! Якщо самі без професійної принциповості і моральних устоїв, то які претензії можете до інших висувати ? Ту рухлядь показово в першу чергу вдень на телекамери самі мали забрати. Отак і будуємо Україну !
Вівця Показати IP 11 Лютого 2020 08:58
Кучка дикунів тероризує місто.
1112 Показати IP 11 Лютого 2020 09:01
Цікаво, чи є правовстановлюючі документи на даний об"єкт..
Иван Показати IP 11 Лютого 2020 09:52
Видимо МАФ установлен незаконно, без соответствующих документов
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 11 Лютого 2020 10:28
Сама мініципальна варта у такому вигляді, як вона є - незаконна. І дії її схожі на каральні. Всім цим має займатися Національна поліція. Почитайте відповідне законодавство, хоча б "ЗУ Про національну поліцію".
Народна прокуратура Показати IP 11 Лютого 2020 18:05
Що ж це за варта, яка не може забезпечити вартування власної буди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus