USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У місті на Волині капітально відремонтують вулиці

10 Лютого 2022 07:20
Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради оголосило тендери на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт проїзних частин вулиць Мономаха та Івана Богуна у Володимирі.

Торги тривають на сайті державних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 11 лютого.

Очікувана вартість розробки проєкту на капітальний ремонт покриття проїзної частини вулиці Івана Богуна становить 140 тисяч гривень, а на капітальний ремонт покриття проїзної частини вулиці Мономаха – 150 тисяч гривень.

Капітальні ремонт вулиць мають здійснити в одну чергу. Протяжність вулиці Івана Богуна складає 0,67 кілометра, ширина дорожнього покриття вулиці – чотири метри. Натомість протяжність і ширина вулиці Мономаха складає 0,92 кілометра та три-чотири метри відповідно.

Проєкт капітального ремонту вулиці Івана Богуна має передбачати видалення та кронування дерев, приведення повздовжнього та поперечного профілів до вимог державних будівельних норм, відведення дощових вод, вкладання дорожнього одягу з верхнім шаром покриття з дрібнозернистого асфальтобетону, ремонт з'їздів та додаткового поверхневого водовідведення на них, заміну наявної аварійної водоперепускної труби через канал на примиканні до вулиці Рокитського, будівництво нової водоперепускної труби та оглядового колодязя на перехресті вулиць Івана Богуна, Гашки Гулевичівни і Рокитського.

Своєю чергою, проєкт капітального ремонту вулиці Мономаха у Володимирі має передбачати такі роботи: видалення та кронування дерев, корчування пнів, приведення повздовжнього та поперечного профілів до вимог ДБН, відведення дощових вод, вкладання дорожнього одягу з верхнім шаром покриття з дрібнозернистого асфальтобетону, ремонт з'їздів та додаткового поверхневого водовідведення на них.

Також проєктувальники мають передбачити комплекс заходів заходів задля створення безпечного життєвого середовища для людей з інвалідністю та розробку схем організації робочого руху.

Проєкт на ремонт вулиці Івана Богуна мають розробити до 29 квітня, а на ремонт вулиці Мономаха – до 31 березня поточного року. Після цього стане можливим оголошення тендерів на самі роботи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в Луцьку планують ремонт дорожнього покриття бульвару Дружби народів, капітальний ремонт вулиці Володимирської, капітальний ремонт кільцевої розв’язки вулиць Гордіюк, Єршова та проспектів Відродження, Соборності, а також капітальний ремонт вулиць Львівської, Ковельської, Довженка та Заньковецької.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus