USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У музеї прикордонників - виставка про АТО

20 Жовтня 2015 13:55
Музей прикордонної слави знову відчинив двері своїм відвідувачам. Адже поряд із експонатами царської, радянської доби та перших років Незалежності – страшні речі про війну ХХІ століття. Про це повідомляє Волинська газета.

Організатори виставки розповідають:

– 768 військовослужбовців Луцького прикордонного загону взяли участь в Антитерористичній операції. Двоє загинуло. 25 – досі заліковують рани. Майже 400 вже отримали статус учасника бойових дій. Саме вони привезли зі Сходу залишки зброї, снарядів до важкої артилерії, розплавлених шматків металу. Привезли для того, аби дорослі завжди пам’ятали про свої помилки, а діти, зрозумівши, що таке війна, ніколи більше її не допустили.

Виставка є постійно діючою. Тому майже щотижня до музею прикордонної слави приходять луцькі школярі.

Оксана БУБЕНЩИКОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus