USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Прилісненській громаді на 22 місця в раді – 85 претендентів

19 Листопада 2016 22:45
Прилісненська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 85 кандидатів у депутати та 4 кандидати на посаду сільського голови на виборах 11 грудня.

Про це інформує Громадянська мережа ОПОРА.

За посаду сільського голови Прилісненської ради об’єднаної територіальної громади виявили бажання поборотись 4 кандидати: два самовисуванці та два – від політичних партій.

Так, на посаду Прилісненського сільського голови об’єднаної територіальної громади претендують:

Цісарук Наталія Олександрівна (висунута МРО ПП «Об’єднання «Самопоміч»),

Терещенко Ігор Ілліч (висунутий шляхом самовисування),

Левчик Інна Петрівна (висунута шляхом самовисування)

П’ятигорик Євген Васильович (висунутий МРО ПП «Українське об’єднання патріотів «УКРОП»).

Для участі у перших виборах до Прилісненської сільської ради громади виборча комісія зареєструвала 59 кандидатів від партій – «УКРОП», Аграрна партія України, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Об’єднання «Самопоміч».

Ще 26 претендентів на здобуття депутатського мандату були зареєстровані шляхом самовисування.

Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала кількість кандидатів в одномандатних виборчих округах.

Найбільше претендентів на посаду депутата зареєстровано в округах № 1 та № 2 – 7 та 6 осіб відповідно, найменше кандидатів – 1 особа – у виборчому окрузі № 3.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 2 кандидати – в округах № 6, № 8, № 11 та № 15, по 3 кандидати – в округах № 7, № 21 та № 22, по 4 кандидати – в округах № 9, №16-19, по 5 кандидатів – в округах № 4, № 5, № 10, № 12, № 14 та № 20.

Щодо самих округів, то їх у новоствореній громаді є 22.

Їх утворила Прилісненська сільська виборча комісія 31 жовтня, прийнявши постанову № 3 – «Про утворення територіальних виборчих округів по виборах депутатів об’єднаної громади». Також визначено орієнтовну кількість виборців у кожному з округів – від 152 до 319. Найменша кількість виборців в окрузі № 6, найбільша – в окрузі № 4.

Нагадаємо, Княгининівська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 131 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 5 кандидатів на посаду сільського голови. А Литовезька сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 83 кандидати у депутати до відповідної сільської ради та 4 кандидати на посаду Литовезького сільського голови ОТГ. 80 кандидатів змагатимуться за 14 депутатських мандатів і посаду сільського голови в Поромівській ОТГ на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus