USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Раді зареєстрували проєкт постанови про відставку Гетманцева з посади голови фінансового комітету

18 Листопада 2020 13:24
У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про відкликання з посади голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева у зв’язку з незадовільною роботою на посаді (№ 4393).

Текст проекту постанови ще не оприлюднено на сайті парламенту, передає УНІАН.

Його авторами є понад 30 народних депутатів. Зокрема, від групи «Партія «ЗА Майбутнє» її співголови Тарас Батенко та Віктор Бондар, від фракції «Європейська солідарність» її співголови Артур Герасимов та Ірина Геращенко, відгрупи «Довіра» її голова Олег Кулинич та його заступник Валерій Лунченко, а також позафракційний депутат Оксана Савчук.

17 листопада депутат від групи "Партія "ЗА Майбутнє" Ігор Палиця заявив, що низка народних депутатів ініціюють звільнення депутата від «Слуги народу» Данила Гетманцева з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики. Ігор Палиця наголосив, що «ЗА Майбутнє» підтримує відтермінування введення реєстрів розрахункових операцій для дрібного бізнесу, однак Гетманцев у комітеті протидіє проведенню цього рішення через парламент.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада відхилила законопроєкт про відтермінування запровадження касових апаратів для фізичних осіб – підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
k Показати IP 18 Листопада 2020 15:53
Господи, дай боже щоб його вигнали, скільки можна його нових поборів з бідного населення терпіти. В період пандемії воно і далі висир*є кожен день закончики, які спрямовані тільки на одне - ще більше здерти з населення коштів, які і без того не мають за що жити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus