USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У районі Станиці Луганської противник відійшов від пішохідного мосту відповідно до мирного плану

27 Червня 2019 16:46
У районі Станиці Луганської (Луганська область) противник завершив перший етап відведення своїх сил і відійшов від пішохідного моста, повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил.

«Відповідно до мирного плану та реалізації рамкового рішення Тристоронньої контактної групи від 20 вересня 2016 року, противник завершив перший етап відведення своїх підрозділів у районі Станиці Луганської – відійшов від пішохідного мосту», – зазначено в повідомленні прес-центру ООС на сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

Як зазначається, доки триває процес розведення сторін, резерв українських військ у районі Станиці Луганської перебуває в повній бойовій готовності.

«У разі відсутності подальших кроків з відведення російсько-окупаційних військ за визначені рубежі українські військові негайно повернуться на свої позиції», – наголошують в ООС.

«Для максимальної безпеки цивільного населення, що проживає у Станиці Луганській, а також громадян України, які перетинають контрольний пункт в’їзду-виїзду, силами груп розмінування Збройних сил та Державної служби з надзвичайних ситуацій України проводиться перевірка дороги (гуманітарного коридору) та прилеглої до неї місцевості з метою виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів», – зазначено в повідомленні.

Протягом четвер, 27 червня, здійснення інших заходів у рамках розведення сил і засобів українською стороною не заплановано.

Водночас об’єднані сили гарантують безпеку пересування мирних жителів і безперебійну роботу КПВВ. «Пропуск здійснюється у штатному режимі», – наголошено в повідомленні.

Як повідомлялося, 26 червня штаб Операції об’єднаних сил повідомив, що біля КПВВ «Станиця Луганська» в середу вдень відбувся перший етап відведення українських підрозділів під наглядом ОБСЄ. За відведенням військ також спостерігав особисто командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський. За його словами, це перший етап відведення сторін від околиць Станиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
/ Показати IP 28 Червня 2019 00:39
драпають....сала зраднику-крадію пенсій парашенку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus