USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Саакашвілі - обшуки

5 Грудня 2017 08:59
У київській квартирі екс-губернатора Одеської області і лідера Руху нових сил Міхеїла Саакашвілі проходять обшуки.

Про це повідомив його соратник Давид Сакварелідзе.

За словами Сакварелідзе, обшук проходить в квартирі за адресою вулиця Костьольна, 7/32. Він повідомив, що силовики ламають двері. Інших подробиць Сакварелідзе не уточнив.

У той же час, за даними УП, до обшуку задіяний спецназ СБУ Альфа. Дії нібито проводяться в рамках кримінальну провадження стосовно політиків, які могли фінансувати акції Сааакашвілі.

Біля будинку, де живе Саакашвілі, багато силовиків.

Відзначається також, що по вулиці тимчасово обмежено рух транспорту, журналістів не пускають.

Пізніше спікер СБУ Олена Гітлянська повідомила, що силовики відомства надають оперативний супровід в рамках кримінального провадження, яким займається Генпрокуратура, пише Інтерфакс-Україна.
Раніше Саакашвілі заявляв, що готовий в Грузії сидіти в тюрмі. Так само Саакашвілі заявляв, що міграційна служба України продовжила до 1 березня 2018 року термін дії документа, який підтверджує легальність його перебування в країні.

Нагадаємо, за позовом лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі, екстрадиції якого очікують у Грузії, Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження.

Раніше Саакашвілі закликав до дострокових виборів президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любі свині Показати IP 5 Грудня 2017 09:35
Януковощ нервово курить в сторонці... Не прихильник цого грузина, але дії влади дещо нагадують. Чи вони думають що так само швидко можуть втекти з країни? Не думав.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus