USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селі на Волині хочуть закрити школу

26 Червня 2018 19:22
Початкову школу у селі Битень Голобської ОТГ закриють.

Таке рішення прийняли під час сесії Голобської сільської ради 22 червня.

Нещодавно село Битень у складі Радошинської сільської ради приєдналося до Голобської ОТГ. У селі Битень налічується 255 мешканців. У початковій школі навчається 6 учнів у другому класі 2 учня у 3 класі 2 учня та у 4 класі 2 учня.

Закрити школу влада хоче не вперше. При попередній спробі жителям села вдалося відстояти заклад. Незважаючи на бурхливі емоції мешканців села та на 115 підписів мешканців з вимогою продовжити роботу школи.

Голова ОТГ Сергій Гарбарук аргументував закриття школи тим, що діткам потрібно виховуватися і рости у соціумі, мовляв, у загальноосвітній школі селища Голоби або села Радошин діти отримають якісну освіту та належний навчально-виховний процес порівняно з індивідуальним навчанням.

Мешканці залишилися невдоволені рішенням сесії та попередили керівництво ОТГ, що будуть збирати підписи про від'єднання та перекривати дороги, щоб до них дослухалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus