USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У селі на Волині омріяний клуб перетворився на приміщення із гнилою підлогою

8 Квітня 2019 09:28
Нова будівля з омріяного клубу перетворилася на приміщення із гнилою підлогою. Із такою проблемою зіткнулись жителі села Карпилівка, що у Камінь-Каширському районі. Мешканці стурбовані, адже не знають як вирішити це питання, за допомогою вони звернулися до нардепа Ірини Констанкевич, яка в рамках робочого візиту побувала у селі.

Цей місцевий клуб почали будувати ще у 2009 році, протягом десяти років ремонтні роботи так і не завершили, а ті що виконали вже псуються. Підлога у деяких приміщеннях зроблена настільки неякісно, що вже повністю прогнила, йдеться на сайті нардепа.

Стан клубу шокував нардепа. Ірина Констанкевич зауважила, що вона розмовляла із замовником і він пообіцяв, що все вирішить, однак «віз і нині там».

По факту замовник підписав акти виконаних робіт ще в 2017 році на понад півмільйона гривень підряднику. Проте роботи виконані неякісно - гнила підлога, побите вікно, дах, що протікає, стеля, що обсипається, функціонування в незданому в експлуатацію приміщенні двох установ. Нардеп переконана, що відповіді на багато запитань щодо карпилівського соціально-культурного центру мають знайти контролюючі та правоохоронні органи.
Ремонт у Карпилівці відбувся і у фельдшерсько-акушерському пункті, громаді спільно з фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» вдалось привести кабінет до сучасного стану. Місцева фельдшерка Ганна Гоцик не приховує радості, адже умови стали набагато кращими.

В межах свого візиту Ірина Констанкевич відвідала і місцеву школу, де для учнів спільно з фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» придбали телевізор, а місцева фельдшерка на виклики тепер їздить на новенькому велосипеді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Квітня 2019 12:18
Так обліпляна дошка в класі? То до приїзду начальства все, що є в класі на дощі вивісили? Навіщо учнам стільки різної і непотрібної інформації одночасно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus