USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Відомо, де в Центральному парку в Луцьку побудують громадську вбиральню

14 Травня 2021 21:18
Громадську вбиральню у Центральному парку Луцька побудують поруч із кафе «Луцька Венеція».

Про це під час традиційного щотижневого звіту 7 травня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Громадська вбиральня поруч із кафе «Луцька Венеція» – це те, чого лучанам та гостям міста дуже не вистачало. Це місце ми обрали з двох причин. Перша – рівна віддаленість з усіх куточків парку, щоб люди могли максимально швидко до вбиральні дістатися, бо розташування старої, нині аварійної вбиральні у кінці парку є незручним. Окрім того, велику роль у виборі місця відіграла й віддаленість від мереж. Але неподалік від «Ротонди» простягається каналізація, а від центральної алеї – водогін», – каже міський очільник.

З його слів, підрядник обіцяє завершити усі роботи до 1 серпня.

«Хоча і ми, і підрядник очікуємо, що це відбудеться набагато швидше, але багато що залежить від погодних умов», – зазначив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Центральному парку Луцька облаштують громадську вбиральню, адаптовану для потреб людей з інвалідністю та з пеленальною кімнатою для мам.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 14 Травня 2021 21:33
Це та що за кхе кхе мільйонів?
Анонім Показати IP 14 Травня 2021 21:36
«Луцька Венеція» буде в захваті від такого сусідства))))
Лучани Показати IP 14 Травня 2021 21:37
А чи можна вірити цього разу, якщо термін здачі фонтану зірвали на цілий рік ! Ви люди слова - слово дав - слово забрав !
Бульба до Лучани Показати IP 16 Травня 2021 10:04
Та вони сказали до серпня!!! А рік не сказали)))!!!!
Лучанин Показати IP 14 Травня 2021 22:41
А коли з'являться вбиральні в центрі міста (чи в парк бігати?), в інших частинах? Раніше були вбиральні за драмтеатром, за ЦНАПом. Чому б їх не відновити? Звичайно, по людськи треба щоб вони були безкоштовними, але ж на них можна і гроші реально заробляти. В чому проблема?
Анонім Показати IP 15 Травня 2021 10:35
Громадські вбиральні в центрі міста приречені на відмирання, бо на землю, де вони розміщені, у змові з чиновниками підкилимно порішали застроїти гинделиками і кабаками. Що депутатики, що почесні громадяни, що різномастні начальнички в егоїстично-корупційному угарі ніяких громадських туалетів в центрі міста в упор не бачать. Зато лучани бачать їхні фамілії.
Добрий Показати IP 15 Травня 2021 12:40
А біотуалети поставити не простіше? Мабуть там не вкрадеш!
Луцьк Показати IP 20 Травня 2021 20:17
Краще б стару вбиральню відремонтували. А то саму найкращу локацію для неї обрали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus