USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У центрі Одеси поліцейські протаранили позашляховик

12 Липня 2016 12:32
Потрійна аварія за участю поліцейського авто сталася у центрі Одеси, на вулиці Тираспольській, напередодні, 11 липня, ввечері. Загалом в аварії отримали ушкодження три автомобілі.

Про це повідомляють користувачі соцмереж, які оприлюднили фото з місця ДТП, - інформує ТСН.

Зі слів очевидців, поліція їхала зустрічною смугою із увімкненими проблисковими маячками. "При мені було. Вони з мегафоном мчали, кричали мало не матом", - написала жінка, яка бачила інцидент на власні очі. У цей момент вулицею Дегтярною їхав Mitsubishi Pajero Sport, який не зміг пригальмувати і уникнути зіткнення, під час якого позашляховик перекинувся на бік, зачепивши мікроавтобус мікроавтобус, що проїжджав поруч. Унаслідок ДТП постраждали водій і пасажир Mitsubishi. Водій отримав травму руки, а пасажира забрали до лікарні з підозрою на струс мозку. Наразі слідчі з'ясовують причини та винуватців аварії.

Нагадаємо, раніше на Харківщині поліція насмерть збила пішохода. Загиблим виявився 27-річний мешканець Люботина. Окрім того, ДТП за участю патрульного автомобіля сталася у Харкові в неділю, 10 липня. У результаті аварії загинули двоє людей, ще п'ятеро постраждали. В пам’ять про загиблу в поліцейській аварії сімейну пару влаштували автопробіг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
даі Показати IP 12 Липня 2016 12:45
ото показують приклад для водіїв!Цікаво скільки машин побили за час реформи?І вгадайте хто платитеме за ремонт!
Фокс Показати IP 12 Липня 2016 13:38
Начудила грузінка і тікає уже тоимайте її........
Паліцай Показати IP 12 Липня 2016 13:48
А у нас ще багато машин! Всі не переб'ємо! Буде ще на чомусь до хати після важкої роботи доїхати.
777 до Паліцай Показати IP 12 Липня 2016 18:41
Доїхати може і буде, а дойти сумніваюсь, як ноги переламають за такі "подвиги" ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus