USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Туреччині ввели $120 штрафу за куріння на вулицях

14 Листопада 2020 13:20
Міністерство внутрішніх справ Туреччини для запобігання поширенню коронавірусу видало циркуляр, що забороняє куріння в найбільш людних місцях по всій країні, зокрема на проспектах, вулицях, зупинках громадського транспорту, також заборонили колективне куріння на робочих місцях.

Про це повідомляє Укрінформ.

Згідно з додатковим циркуляром про «Заходи щодо коронавірусу», який був розісланий міністерством внутрішніх справ губернаторам усіх провінцій, куріння забороняється на проспектах, вулицях, площах, у парках, садах, на зупинках громадського транспорту, перелік яких визначатимуть провінційні та районні санітарні комісії. Заборона на куріння також вводиться для груп людей, зокрема на пляжах, в зоні для пікніків, перед торговими центрами, офісами та на робочих місцях.

У ресторанах та кафе дозволено курити на терасах або відкритих ділянках біля ресторанів, але не можна збиратися групами перед входом у заклади громадського харчування для колективного паління.

Слідкувати за дотриманням будуть поліцейські та жандарми.

Порушників будуть штрафувати в розмірі 900 турецьких лір (близько 120 доларів США). У країні діє такий самий по розміру штраф за відсутність маски.

Губернаторство Стамбула оголосило, що заборона палити буде діяти на 125 вулицях, 93 проспектах, 84 площах і зупинках громадського транспорту.

Протиепідемічні заходи в країні було посилено у звязку із зростанням щоденної кількості нових випадків інфікування коронавірусом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus