USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Володимирі попрощалися з 54-річним сержантом Юрієм Мисаном

9 Березня 2024 18:08
9 березня в обідню пору на церковному подвір’ї храму святого Василія зібралось чимало володимирчан, які прийшли сюди, аби попрощатись та віддати шану іще одному земляку, який віддав своє життя за Україну, – Юрію Мисану.

Про це повідомили у міській раді Володимира.

Провести в останню дорогу полеглого захисника прийшли його рідні, друзі, побратими, колеги, представники місцевої влади, небайдужі містяни, які зустріли скорботний кортеж з тілом воїна навколішки. Під церковні дзвони та музику у виконанні військового оркестру труну занесли до храму. Чин похорону звершили священники на чолі з настоятелем Василівської церкви отцем Тарасом.

Слова співчуття родині Юрія Мисана від імені громади висловив міський голова Ігор Пальонка: «Загиблий, який у мирний час захищав жителів міста, працюючи у міліції, не задумуючись, пішов захищати Батьківщину, коли на її землю ступив чобіт ворога. Нині ми у неоціненному боргу перед родиною воїна, який не пошкодував заради нас свого життя. Щирі співчуття та вічна пам’ять Герою».

54-річний сержант Юрій Мисан довгий час працював у правоохоронних органах дільничним міліціонером та був призваний до лав ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. Загинув 4 березня внаслідок поранень, отриманих під час ворожого обстрілу на Донеччині. У нього залишалась мама, дружина та доньки.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus