USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Волиньраді відзначили захисників-добровольців

21 Березня 2017 10:27
Нагрудними знаками та словами вдячності привітали тих, хто добровільно став на захист держави, коли їй загрожувала російсько-терористична агресія.

Про це йшлося під час позачергової дванадцятої сесії Волинської облради.

Військовий комісар Волинського обласного комісаріату, полковник Роман Кулик зазначив, що 14 березня обрали Днем українського добровольця не випадково – саме цей день 2014 року відбувся перший відкритий вогневий бій у Харкові на вулиці Римарській російсько-українського протистояння, під час якого українські сили відбили штурм проросійських бойовиків.

Цьогоріч свято відзначають вперше - 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ПОТРІБНО «ВОЮВАТИ» НА ВСІХ ФРОНТАХ», – ВОЛИНСЬКІ ДОБРОВОЛЬЦІ

Тих, хто добровільно став на захист держави, коли їй загрожувала російсько-терористична агресія, привітали з їх святом, подякували за службу та вручили відзнаки. Їх отримали бійці Юрій Бубенщиков, Андрій Нагай, Юрій Надашкевич, Роман Орєховський, Петро Пащук, Андрій Омельчук та Володимир Решетняк. Також відзнаку передбачили для голови спілки воїнів АТО Волині Олегу Твердохлібу на псевдо «Сармат». Проте, через стан здоров’я відзнаку йому вручать пізніше.

ЧИТАТИ ЩЕ: У Луцьку офіційно визнали перших 17 бійців-добровольців. ІМЕНА

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нагород Показати IP 21 Березня 2017 10:35
У добровольців скоро буде більше ніж в Георгія Жукова. Не йдіть в армію йдіть в добровольці пільги ще більші ніж армійцям.
Валя Показати IP 21 Березня 2017 20:15
Про загиблих добровольців навить не згадують вже. Ось тобі і День добровольця! Мінус владі, мінус таким побратимам.
До Валі Показати IP 22 Березня 2017 12:16
Подивись уважно книгу памяті загиблих і скільки там так називаємих добровольців,процент мізерний а піар і пільги максимальні.Візьміть Лапіна і депутат І пільги і орден(за шо) і навіть нагородна зброя.Не йдіть в АРМІЮ ідіть в добровольці.
Валя до До Валі Показати IP 22 Березня 2017 22:23
Я про ЗАГИБЛИХ, а не про Лапіна чи ще про когось. Вони живи-здорови, слава Богу. Читай уважно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus